سلام
من ورکشاپ خدا خالقی ک باید از نو شناخت رو تهیه کردم و بارها گوشش دادم اما ی سوالی برام پیش اومده و ی قسمتشو درک نکردم .
دنیا جان میگن ک ما انتخاب میکنیم خواسته هامونو و خدا هم کمک کننده هستن که ما ب خواستمون برسیم و این در نهایت تصمیم و انتخاب ماست و خدا انتخاب کننده و تصمیم گیرنده نیست و فقط میگه چشمم و بهمون کمک میکنه که برسیم و اگر هم ب مانعی برخوردیم باید حلش کنیم تا اتفاقا ب خواستمون برسیم .
بعد ی قسمت دیگه میگن اگر ب جیزی نرسیدیم یا از دستش دادیم بیخیالش شیم و بگیم ک جهان هستی و خدا میخواد چیز بهتر موقعیت بهتری بده بهم
من نفهمیدم اخرش خدا انتخاب میکنه یا ک ن فقط کمک میکنه
اینم نفهمیدم که اگر مانعی بود باید حلش کنم یا بگم بیخیال چیز بهتری قراره بدست بیارم.
ممنون از همراهی و پاسخ دهیتون?
سلام.ما انتخاب کنیم وما تعیین میکنیم که چی میخوایم وخدا به ما در این مسير کمک میکنه وکمک خدا همونیه که میگه یه ذره صبر کن من قراره از چیزی که خواستی بهترشو بهت بدم ینی در واقع همونی که من میخوام رو به شکلی که برای من بهتره بهم میده.
ودر این مسیر اگه تضادی یا مانعی پیش میاد من ادامه میدم و نا امید نمیشم فقط به جای اینکه مدام بهش گیر بدم پس چی شد چرا نشد نگران بشم ناراحت بشم وبهش بچسبم رها می کنم چون چیزی که نشه حتما قراره بهترش بشه.
ینی خدا با کمکش خواسته ی منو به راحت ترین وبهترین شکل برام میرسونه فقط باید باور کنم من به چیزی که میخوام زمانی میرسم ،که باید برسم در بهترین زمان ومکان. .