در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Fateme
    مسدود شده

سلام وقتتون به خیر باشه
    من ورکشاپ ترس رو تهیه کردم و همینجوری که گفته بودم ترس از بیماری به خصوص سرطان و اینا دارم دنیا جون گفتن نکات مثبت ترس رو پیدا کنید و تجسم برای ترس انجام بدید از وقتی انجام میدم که مثلا بیماران سرطانی که ترس دارم ازشون که خوب شدند یا باهاشون حرف میزنم و اینا احساس میکنم حالم این روزا بدتر شده غمگین تر شدم و مدام ذهن میخواد با تکرار کلمه سرطان منو بترسونه نمی‌دونم واقعا چی کار کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ???

ياسمين
    مدیر

ترسها اكثرا توهم هستند بايد باهاشون مواجه بشى تا ببينى اونقدر كه فكر مى كردى وحشتناك نيستند….
    يك لايو درمورد سلامتى جسم صوتى شده اون رو گوش كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

یه چیزی که برای از بین بردن ترسها باید توجه کنی اینه که حتما قدم به قدم پیش بری ومثل ماشینی که در حال حرکته باسرعت کم جلو بری نه با سرعت وشتاب .چون یهو سرعت زیاد میکنی میخوای همه ی ترسهاتو در مدت زمان کم از بین ببری ولی یهو مجبور میشی پاتو بذاری رو ترمز واین اشتباهه تو باید سعی کنی قدم به قدم جلو بری .ویکی از مهمترین چیزایی که باعث ترس میشه عدم اعتماد به نفسه سعی کن اونو ببری بالا .باورهای غلطت راجع به مریضی پیدا کن اونارو اصلاح کن.میتونی باورای جدید بسازی وبرای خودت تکرار کنی که همه چیز جهان انرژیه وهمه چیز ذهنه وبالا بودن فرکانس منو از بیماری وفکر کردن به بیماری دور میکنه.به جای تمرکزت روی ترس از بیماری تمرکزت رو بذار روی شجاعت وراههای بالا بردن انرژی خودت.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.