صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط واکنش در ارتباط با بقیه

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    niayesh777
    مشارکت کننده

سلام یه سری موقع ها که بین من و هرکسی بحثی پیش میومد قبلا‌واکنش نشون میدادم بحث میکردیم و تموم میشد برای من حداقل اون قضیه ولی تو چند وقته پیش تصمیم گرفتم از همه چی بگذرم به چیزی واکنش نشون ندم ینی سعی کنم فراموش کنم و بحثی رو باز نکنم و این باعث که تو‌ خودم که میریزم مث اتش فشان باشه و هرلحظه ممکن باشه جرقه بزنه برای همین بطور مثال با یه نفر که همین حرکت رو‌انجام دادم ناراحتی های نگفته ام باعث شد دل چرکین باشم و بطور کامل رابطمو باهاش قطع کنم
    من چکار میتونم کنم؟ واکنش نشون بدم باعث دعوا میشه واکنش نشون ندم یه انرژی ذخیره شده میشه توی من که بعد مدت ها خیلی بدتر میشه

ياسمين
    مدیر

سلام. كم كم وقتى روى خودت و باورهات كار كنى ياد مى گيرى كه واكنش نشون ندى بلكه در كمال آرامش حرفت رو بزنى و براى اينكه احساست بد نشه ، ادامه ندى.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.اتفاقا حرفت رو بزن با احترام ولی درصورتیکه حرف اون آدم داره به تو وزندگیت آسیب میزنه
    اینکه میگی هیچ واکنشی نشون نمیدم فقط ظاهرت رو حفظ کردی واز درون داری خودت رو میخوری وناراحتیت رو روی خودت خالی میکنی و این بدتره خیلی آروم حرف دلت رو بزن اما ادامه دارش نکن. یا اگه میدونی حرف بزنی دعوا میشه حرفای دلت رو بیار رو کاغذ وبنویس
    وارد بحث های الکی که به تو وزندگیت مربوط نمیشه نشو واصلا نخواه کسی رو قانع کنی یا تغییر بدی.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.