صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط وابستگی شدید در رابطه

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Fatemeh21
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر ممنون میشم اگه کمکم کنید با نظراتتون من پارتنرم سربازه و پادگانشونم به هیچ عنوان اجازه بردن گوشی نمیدن حتی اونجا نزدیکشم که میشن اصلا انتن نیست نه خط ایرانسل نه همراه فقط ی شارژ دوتومنی دادن که تا یک ماه نگه داره هرچندروز در میون میتونه زنگ بزنه با تلفن پادگان و مدام فکرم پیششه و میدونم فکر اونم رو منه ولی مجبوریم این فشارو تحمل کنیم دلم میسوزه که اونجا مجبوره چندین ساعت سرپا باشه پست بده حتی اجازه نشستنم نداره قلبم با فک کردن به این موضوع ها درد میاد و اینکه باید ۱۵روز صبر کنم تا چندروز بیاد مرخصی امروز رفته مدام تو ذهنم دیروز میگذره که بود باهم صحبت میکردیم فلان ساعت خیلی دلم گرفته چندتام ویسای دنیاجونو گوش دادم ولی دلم بی قراره ممنون میشم راهنماایم کنید

ياسمين
    مدیر

سلام. لطفا براى درك كامل قوانين ويس ها رو گوش كن….. وابستگى براى يه رابطه مثل سم مى مونه. روى عزت نفست بايد كاركنى تا بتونى يه رابطهء سالم بدون حس نياز و وابستگى داشته باشى.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.اینجوری به خودت آسیب میزنی.
    درسته که بیقرارشی دلت تنگ میشه براش ولی این بیشتر حس وابستگی هست تا دوست داشتن .ینی حالت با خودت خوب نیست میخوای حتما اون آدم باشه که حالت رو خوب کنه
    اما عشق واقعی از عشق به خود میاد ینی وقتایی که پارتنرت نیست انقدر برای خودت آرزو وهدف داشته باشی انقدر سرگرم لذت بردن خودت از زندگیت باشی که احساست در هر لحظه خوب بمونه حتی اگه اون آقا نباشه.
    علایقت رو پیدا کن وقتی تنهایی روی خودت بیشتر کار کن سعی کن با فایلهای اعتماد به نفس این احساس وابستگی رو کمتر کنی .خودت رو سرگرم کارهایی کن که دوست داری .برای خودت وقت بذار برو پیاده روی .برقص.ورزش کن.ودر کل هر کاری که حس خوبی بهت میده انجام بده

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.