صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی وابستگی به گوشی

• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال پیش بدست ناشناس به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    ناشناس
    غیرفعال

سلام دوستان
    من به شدت به گوشیم وابسته م و مدام شبکه های اجتماعی رو چک میکنم افراد مختلف رو پیگیر میشم انقدری که به خیلی از کارام نمیرسم از خودم بدم میاد برای این رفتارم هزار بار اینستامو حذف میکنم اما دوباره…
    ممنون میشم راهنماییم کنید

ياسمين
    مدیر

سلام.
    اين عادت رو يه دفعه نمى تونى ترك كنى. كم كم روزى مثلا نيم ساعت كمتر گوشى دستت بگير…تمام پيجهاى بى خودى كه چيزى بهت ياد نمى دند رو حذف كن
    براى زندگى ت هدف تعيين كن. اون وقت براش برنامه ريزى مى كنى و وقتت الكى هدر نمى ره..
    دنيا هم توى يكى از پست ها در اين مورد مطلب گذاشته حتما ببين

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

به این فکر کن که تو با چرخیدن تو اینستا وشبکه های مختلف تمام تلاشهایی که میکنی انرژی وحالت رو خوب نگه داری با دیدن پیجها ودنبال کردن افرادی که اصلا هیچی بهت اضافه نمیکنن داری انرژیت رو که در این مدت مثلا از 2 رسوندی به 4دوباره برمیگردونه به همون 2. چون اونا هم راستا با حال خوب تو نیستن در نتیجه از خواسته هات دورتر میشی.پس اول اینکه به جای اینکه اینستات رو حذف کنی میتونی داشته باشی ولی به جای پیجهایی که حس بد بهت میدن که مثلا خودت رو باهاشون مقایسه کنی میتونی کلی پیج انرژی مثبت وطبیعت وانگیزشی وآموزشی وطنز آمیز رو جایگزین کنی.پس خودت رو سرزنش نکن از همین الان شروع کن و همه چیزای منفی رو در شبکه ها حذف کن وفقط چیزی رو پیگیری کن که حال خوبی بهت میده چون ذهن ما مثل اسفنج هرچیزی که ببینه جذب میکنه پس چیزای خوب ببین که چیزای خوب جذب کنی.

ناشناس
    غیرفعال

ممنونم ازتون❤️❤️

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.