صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط وابستگی به طرف مقابل

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    yeganeh1400
    مشارکت کننده

سلام عزیزم
    ببخشید من یه سوال داشتم ،من وارد رابطه ای شدم که طرف مقابلم در رابطه قبلیش که نامزد بوده جداشدن
    بعد از یکسال و خورده وارد رابطه با من شدن از طرفی به حرف میگن ما که فعلا دوستیم در واقع میخواد یه جوری به من بگه ما که فعلا قصد ازدواج نداریم اخه اون ازدواج قبلیشون فقط‌یکماه با دختر دوست بوده و گویی چشمش از ازدواج با دوستی ترسیده
    از طرفی اقایون هم یه اخلاقی که دارن انگار نباید متوجه بشن که خانم بهشون وابسته شده
    و من یه کوچولو انگار تو بیانم نشون دادم که وابسته شدم
    از شما میخواستم راهنماییم کنید که الان باید چیکار کنم این وابستگی تو رابطه نباشه و اون نشونه های وابستگی من از ذهنشون بره
    و اینکه میخوام این افکار منفی رو نسبت به ازدواج با دوستی براشون از بین بره

ياسمين
    مدیر

سلام. تو بايد خودتو تغيير بدى وقتى خودتو كافى بدونى و شادى ت مرتبط با حضور كسى ديگه نباشه ، از تنهايى خودت لذت ببرى و نياز به شخص ديگه اى نداشته باشى و خودت رو عاشقانه دوست داشته باشى ، نشونهء اينه كه به خودت متكى هستى و عزت نفس دارى….
    اون موقع ست كه طرف مقابلت تحت هر شرايطى مى خواد با تو باشه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

لازم نیست کار خاصی انجام بدی فقط مهم اینه که انقدر خودتو دوست داشته باشه عاشق خودت باشی وخودت به خودت عشق بدی که احساس نیاز نداشته باشی اونوقته که هرکسی که فکرشو بکنی خودش میاد سمتت ودلش میخواد با تو باشه پس تو نمیتونی افکار ایشون رو عوض کنی یا بخوای بهش نشون بدی که من مثل نامزد قبلیت نیستم یا بخوای ترس اونو از ازدواج کمتر کنی.هرچی بیشتر تلاش کنی که یه آدم رو به دست بیاری اون آدم بیشتر از تو فرار میکنه چون فرکانس وابستگی با فرکانس جدایی یکی هست.پس تنها کاری که باید بکنی کار کردن روی خودت بالا بردن اعتماد به نفست ودوست داشتن خودت هست.فایلهای باورها وروابط موفق رو بارها گوش بده کمکت میکنه.

yeganeh1400
    مشارکت کننده

خیلی ممنونم دوستان از راهنماییاتون

shakilaaaaaa
    مشارکت کننده

سلام من تقریبا یک سال یک آدم دوست دارم اونم طوری رفتار میکرد که انکار به من احساس داره من فکر میکردم این آدم خیلی پاک سربه زیر ولی حالا متوجه شدم کسی تو زندگیش هست این موضوع ناراحتم کرد حس میکنم خالی خالی ام من فکر میکردم منو خیلی دوست داره ولی اصلا اینطوری نبود باید چکارکنم

ياسمين
    مدیر

عزت نفست رو افزايش بده و عاشق خودت باش. دقيقا اون موقع ست كه عاشقت مى شن…

shakilaaaaaa
    مشارکت کننده

ممنونم

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.