صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول همسر بی باکانه تو موارد مالی جلو میره

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    elpi66
    مشارکت کننده

سلام همسر من در موارد مالی بی باکانه و گاها بدون فکر جلو میره .قبلا باهم هماهنگ بودیم خیلی خوب جلو رفتیم سه سال پیش یک سال با نظریات خودش جلو رفت و تا الان درگیریم و کلی درجا زدیم و ضرر دادیم
    الان دیگه کلا میترسم احساس میکنم تو زندگی عقب موندم کم آوردم.هرچی که من با زحمت جمع کردم ایشون با بیفکری به باد داد.هرکاری میکنم دیدگاهم بهش مثبت نمیشه اونو باعث تمام مشکلاتم میدونم.
    هرجا گیر میکنه من به دادش رسیدم پارسال 25 تومن وامم نزدیک 60 میلیون طلام پای بدهی آقا رفت هنوز هم هزار تومن برنگردونده.
    بهم میگه دوباره بهم اعتماد کن تا زندگی جدید برات بسازم باهام باش اما من نمیتونم.
    ماه پیش بهش اعتماد کردم به حسابم که کارت دستشه پول ریختم وام بردارم نباید به موجودی دست میزدیم دیروز دیدم نصف مبلغ رو خرج کارش کرده وقتی هم دعوا کردم میگه چیه حالا میزارم سرجاش.
    شما بگید چیکار کنم خیلی درمانده ام

ياسمين
    مدیر

سلام هرچى اطرافت مى گذره بازتاب افكار و باورها و احساسات خودته. درون نا آرام و مضطرب تو باعث شده شرايطى پيش بياد كه ترس و نگرانى ت بيشتر بشه پس بحاى شكايت ، باورهاى فراوانى و احساس لياقتت رو افزايش بده و توجهت رو بذار روى جنبه هاى خوب و قشنگ زندگى و شوهرت. شكرگزار داشته هات باش. وقتى به احساس بهتر برسى اتفاقات خوب مى افتند

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام. باورت اینه که همیشه شوهرت مقصره وهمیشه ایشون باعث گرفتاریته درحالیکه شوهرت شبیه خودته چون از درون خودت رو لایق پولی که داری نمیدونی وهمش نگران از دست رفتن پولتی همین اتفاق مدام برات تکرار میشه.
    اول مسئولیت این تضاد رو برعهده بگیر وبدون که حتما باورهای غلط خودت باعث شده این بعد شخصیت شوهرت رو ببینی .دوم باورهای غلطت رو چه راجع به پول چه راجع به خصوصیات شوهرت وتمام باورهارو به شکل درست وخوب تغییر بده مثلا:هرچی پول دارم برای بدهی همسرم میره این یه باور غلط تو هست روبروش درستش رو بنویس همسرم هیچ توقعی از من نداره ومن پولم رو همیشه برای خودم خرج میکنم.البته این مثال بود خودت هرجوری که میخوای بنویس .فقط باور جدیدت رو وقتی مینویسی واقعا همون رو حس کن وفکر کن که واقعا الان در زندگیت هیچ درگیری ذهنی بابت این تضاد نداری اما در کنارش حس قوی شکر گزاری رو جایگزین فکر کردن به این موضوع کن. لحظه لحظه برای چیزهایی که الان داری شکر گزاری کن وبرای ساده ترین چیزها شکر گزار باش .
    توجهت رو بذار روی تغییر خودت احساس لیاقتت وتغییر باورهات وشوهرت رو هرجوری که هست بپذیر وبدون تو که تغییر کنی اونم تغییر میکنه مطمئن باش .پس از خودت شروع کن دنبال مقصر نباش.خودت رو قوی بدون چون به هرچی فکر کنی همون میشی.

elpi66
    مشارکت کننده

ممنونم عزیزانم در راهنمایی که مرا کردید دقیقا حرف شما درست است من توی ذهنم همش همسرم رو محاکمه کردم و همش به بی پولی فکر میکردم.اوایل امسال سابلیمینال گوش کردم وضعمون بهتر شد ول کردم دوباره برگشت خوردیم به بی پولی.دوباره با قدرت فراوان شروع کردم که ذهنمو عوض کنم و مثبت بیندیشم.
    فقط باورهای غلط خودمو به صورت درست دربیاورم بنویسم یا توی ذهنم بگم؟

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

هرطور که میدونی تاثیر داره برات .اما تاثیر نوشتن بهتره

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.