صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی سلامت نگرانی و ترس از آسیب

• این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال پیش بدست Eshgh به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Eshgh
    مشارکت کننده

من از زمانی که کرونا اومد دچار این مشکل شدم و کلا یه آدم دیگه شدم، همش ترس از ارتباط با آدما دارم، همش فک میکنم دیگران مریضن، یه بار مادرشوهرم مریض شد و ب ما نگفت و مارو هم مریض کرد، از اون روز نسبت بهش خشم دارم و اونو مسبب حالم میدونم،همش فک میکنم همه بی فکرن ،همه ی آدمای اطرافم بیخیال هستن و دارن عادی زندگی میکنن، ترس از بیماری زندگی رو از من گرفته. الانم باردارم این ترس بیشتر شده، کلا مثلا در مورد همه چیز شده، مثلا حتی گوشی دستمه میگم نکنه اینترنت ضرر داشته باشه،خیلی خستم، اصلا ذهن منطقیم نمیپذیره، دوستدارم تغییر کنم، آرامش ندارم اصلا، خسته شدم، همش نگرانم اتفاق بدی نیفته… دوست دارم رها و بیمیال باشم، مرز بین احتیاط و ترس و نمیفهمم.
    لطفا کمکم کنید.???

ياسمين
    مدیر

عزيزم به نظر مياد مدتيه فايلهاى دنيا رو گوش ندادى ….. براى خودت وقت بذار الان كه بچه ت بدنيا نيامده بهترين زمانه … طبق قانون جهان هستى هر اتفاقى كه اطرافت ميفته انعكاس درون خودته. بازتاب افكار و باورها و احساسات خودت. باورهاى سلامتى رو خودت بايد براى خودت بسازى. اگر از مادرشوهرت كرونا گرفتى لازم نيست نسبت به اون خشم داشته باشى. ببين درون تو چى بوده كه اين اتفاق افتاده. ايا احساس من خوب نيستم ، ايمنى بدن من كامل نيست ، زود مريض مى شم و از اين افكار توى ذهنت نمى چرخيده ؟؟….

Eshgh
    مشارکت کننده

درسته این افکار تو ذهنم هست،فایل ها رو هم خیلی وقته مرور نکردم.
    فک میکنم ب اون باور نرسیدم که همه چیز باوره

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.