در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Zari_123
    مشارکت کننده

سلام مهربونا
    من ی موضوع خیلی اذیتم داره یعنی ساعتها به دروریوار خودمو میزنم اونم نوع نگاه به مسائل هست که نگاه صفر و صدی دارم یعنی پارتنرم یه حرفی میزنه من ب بدترین شکل ممکن برداشت میکنم ازش و جفتمون کلافه شدیم یه حاهایی ک میگ من حرف نزنم بهتره تو کلا نمیفهمی منو
    من فهمیدم ریشش در خونوادمه و همیشه باید عالی میبودم و اگ ی ذره کمتر از عالی میبودم دیگ یعنی داعونترینم
    اما الان نمیدونم چیکاربکنم ممنون میشم راهنمایی کنید
    تک تک این کلمات رو با اشک نوشتم چون واقعا خسته شدم

ياسمين
    مدیر

بله درسته. كمالگرايى بخاطر عدم اعتمادبنفسى هست كه از بچگى شكل گرفته … بايد روى عزت نفس و اعتمادبنفست خيلى كار كنى ..فايلهاى مربوطه رو گوش كن.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.توقعت رو از خودت بیار پایین.
    به خودت حق بده که اشتباه کنی، یه چیزایی رو ندونی کاری رو غلط انجام بدی،حرفی رو اشتباه بزنی
    چون منو تو انسانیم وحتما نقصهایی داریم
    اگه کامل بودیم پس دیگه برای چی اومدیم رو زمین
    اومدیم که بشناسیم نقصهامونو پس از خودمون انتظار عالی بودن نداشته باشیم
    از این به بعد بیشتر سکوت کن بیشتر روی اعتمادبه نفست کار کن .خودتو سرزنش نکن اگه اشتباهی میکنی نگو چرا باز اشتباه کردم بگو اشتباه کردم ناز شصتم من انسانم ودر مسیر رشدم و هرروز با کار کردن رو اعتمادبه نفسم بهتر میشم.خودتو با کسی مقایسه نکن خودت رو فقط با خودت مقایسه کن با یه روز قبلت.
    برای کوچکترین تواناییهات خودتو تشویق کن.به نظر هیچکس اهمیت نده وفقط با عشق دادن به خودت وکودک درونت حالت رو خوب نگه دار

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.