در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    somimey
    مشارکت کننده

یاسی جون سمیه هستم این چند وقت به شدت دچار سردرگمی شدم وتنها کاری که انجام میدم شکرگذاری شبونه است بی حال شدم ودچار استرس به نظرت چه کنم چه ویس یا کتاب یا ورکشاپی رو دوباره شروع کنم که انگیزه بگیرم دقیقا زمانی که به افتتاح کافه ام نزدیک شدم ?

ياسمين
    مدیر

سميه جان شروع هر كارى با استرس همراهه نگران نباش لازم نيست خودتو سرزنش كنى… هر روز تصويرسازى كن كه توى كافه ت هستى و همه چيز به بهترين شكل داره انجام مى شه .. بابت جزء جزء داشته هات قدردان باش و توجه ت رو بذار روى نكات مثبت.. فايلها رو مجددا از اول گوش بده

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام سمیه جان
    شاید به خاطر فشار کار یا افکاری از جنس آشفتگی و نگرانی بابت کار ،کنترل ذهنت رو در دستت نداشتی برای همین دچار استرس شدی
    بهترین کار اینه که خودتو با هر حالتی که الان هستی بپذیری و با استرست مقابله نکنی ینی به خودت به اون کودک درونت نگاه کن ببین الان برای چی استرس داره باهاش حرف بزن براش بنویس شاید این مدت کودک درونت رو از یاد بردی بهش عشقی ندادی .
    شروع کن به گوش دادن فایلها مثل اولین باری که خودت گفتی وقتی به فایلهای دنیا جون گوش میدادی فقط اشک میریختی با اون حس وحال ،با تمام وجودت از اول همه روگوش بده
    یه مدت تمرکزت رو از هر چیزی که بهت استرس میده بردار وفقط توجهت رو بذار روی خوشی‌های کوچیک زندگیت.

تمرین نشونه نویسی به نظرم عالیه .از صب تا شب هر چیز کوچیکی که بهت حال خوبی میده حتی به اندازه یه آب خوردن بنویس . اینجوری تمرکز ذهنت به سمت داشته هات میره.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.