در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    moji2117
    مشارکت کننده

من طول روز سعی میکنم با کوچکترین چیز حالم رو خوب کنم و مدام به خودم یاد اوری میکنم وویس گچش میدم تمرین انجام میدم ارتباطم رو کم کردم تمام فضای مجازی رو پاک کردم دارم سعی میکنم که بیشتر تمرین کنم
    اما خانواده م مدام فشار میارن به خاطر کار و هی جر و بحث البته خودم هم مقصر تا میگن سر کار نمیری چند ماه از سر کار اومدی بیرون خونه ای و من دوس ندارم شهر دیگه باشم و داد و بیداد میکنم شلوغ میکنم وعصبی میشم و سرشون داد میزنم نمیدونم چی کار کنم تو این مورد میخام نه باهاشون حرف بزنم اما نمیدونم چیکار کنم

ياسمين
    مدیر

هنوز تحت تاثير خانواده ت هستى و نگرانى كه ديگران چه فكرى مى كنند… بيشتر روى اعتمادبنفس و باور فراوانى ت كار كن و صبور باش تا نشانه ها و بعد نتايج از راه برسند…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.زیاد مدیتیشن کن به آرومتر شدنت کمک میکنه
    هر وقت خواستی وارد بحث با خانواده بشی توی ذهنت به خودت بگو هیس هیچی نگو بحث کردن هیچ فایده ای نداره برو توی اتاقت به کاری که دوست داری سرگرم شو
    بیشتر سکوت کن وکاری به حرف هیچکس نداشته باش
    آدما همیشه نظر میدن و نظراتشون رو میخوان تحمیل کنن این تویی که نباید اهمیتی بدی
    همونطور که توی کتاب چهار میثاق گفته هیچ چیز را به خود نگیرید …هیچی رو به خودت نگیر
    به قول معروف یه گوش در یه گوش دروازه

moji2117
    مشارکت کننده

مرسی ممنونم باشه چشم اما من خودم نمیخام حرف بزنم باهاشون در این موارد خوب اونا میان میگن اینجوریه چجوری صحبت کنم و چی کار کنم که به جر و بحث ختم نشه؟؟ در حالی که در روز شاید سه بار ببینمشون
    نمبگم با دعوا میان شروع میکنن به حرف زدن اما به محض حرف زدن در این مورد خودم عصبی میشم شلوغش میکنم

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.