در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    faha1362
    مشارکت کننده

سلام دوستان
    میبخشید من الان نزدیک ۳ تا ۴ ماهه همراه خانم گرایلی هستم و انصافا بعضی وقت ها حواسم پرت میشه و تنبلی میاد سراغم نمیگم عاالی و بی نقصم…
    من یک دوستی دارم که بشددددددتتتتتت منفی گراست و مدام درباره مدرسه و کنکور انرژی بد میده و خیلی اعتقاد داره که مردا همه چشم بد دارن و دختر زود ازدواج نکنه ترشیده میشه و….(پر از باور های ترسناک و غلط…گرچه قلبا مهربونه)
    الان بعد از ۶ ماه طوری شرایط پیش اومده که ما قراره این جمعه هم رو ببینیم(با ۲ نفر دیگه) و من خیلیییییییییییی ترس برم داشته که ایا تمام تمارین و فایل گوش کردنای من هیچی بوده که باز دارم با این ادم روبرو میشم؟یعنی من هنوز باهاش هم فرکانسم؟گرچه تو این ۶ ماه نهایتا یکی دوبار سلام و علیک داشتیم ولی بازم!
    الان کل فرمان از تو رو از اول شروع کردم گوش دادن از اول هفته و هی نکته برداری میکنم تا جمعه قوی و اماده برم و نذارم اتفاقی بیفته که فرکانس منفی بوجود بیاد ولی یه صدایی همش در گوشم میگه چه فایده؟وقتی تو هنوز انقدررررر فرکانست پایینه که داری همچین کسی رو میبینی.
    یعنی من دارم تمارینم رو اشتباه انجام میدم؟کافی نبوده؟

ياسمين
    مدیر

سلام نگران نباش و انقدر روى اين مسئله تمركز نكن…. افرادى كه بيشتر باهاشون تعامل دارى هم فركانست هستن نه هر كسى.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.اتفاقا میتونی این فرصت رو به عنوان یک چالش در نظر بگیری .اگه تو رشد کرده باشی وفرکانست بالاتر رفته باشه از اونها حرفها وباورهای منفی نمیشنوی وبرعکس اصلااونها رو به شکلی که خودت رشد کردی میبینی که چقدر عوض شدن چون تو عوض شدی.
    یه چیز دیگه اینکه تمامیت خواه نباش ما انسانها همیشه کامل وبی نقص نیستیم اتفاقا یه جاهایی خوبه که متوجه میشیم هنوز به رشد بیشتری نیاز داریم.

faha1362
    مشارکت کننده

خیلی ممنون ازتون?

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.