در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Saminhoho
    مشارکت کننده

سلام. همکارم خیلی خوش سر و زبونه، با ارباب رجوع خیلی خوب حرف میزنه و کلمات محبت آمیز میگه بهشون ولی بمحض اینکه برن پشت سرشون بد میگه، اصلا قلب و زبونش یکی نیس و کاملا برعکسه!! من خیلی دلم بحال آدما میسوزه که برخورد اول اونو باور میکنن. یجوری میشم اصلا? من خودم سر و زبون اونو ندارم ولی با توجه به آموزه های دنیا جون و تغییراتی که کردم، کاری از دستم بربیاد از ته قلبممم انجام میدم براشون. در برخورد با همکارم باید چکار کنم؟؟ وظیفه من چیه؟ عذاب میکشم وقتی که اونا میرن درموردشون بد میگه یا آرزوی بدی میکنه براشون.

ياسمين
    مدیر

سلام. اولا اينو بدون علت ناراحتى ت خودت هستى. تويى كه با فركانسهات با شخصى در ارتباطى كه دايم غيبت مى كنه. پس درون خودت جستجو كن ببين كجاى كار اشتباهه؟
    دوم اينكه دلسوزى اساسا غلطه ! اون مراجعه كننده ها يبار ميان و ديگه مى رن. احتمالا متوجه نمى شن كه پشت سرشون حرفى زده شده. پس اصلا ناراحت نمى شن. تو براى چى بايد عذاب بكشى ؟؟!! تو كه مسئول رفتار همه آدمها نيستى! اون همكارت مسئول كارها و فركانسهاى خودشه……
    بهترين كار اينه كه هيچ كارى به كسى نداشته باشى و بقول معروف سرت توى كار خودت باشه….. هيچكى رو قضاوت نكن و فقط روى خودباورى ت كار كن.

Saminhoho
    مشارکت کننده

درست میگین اون بخش حرفاتون را با جون و دل می‌پذیرم ولی خیلی میترسم همش میگم کجای کارم اشتباهه و چه فرکانس یا باور غلطی دارم که همکارم اینطوریه. میگم نکنه مثبت متزلزل هستم. چی در درونمه که پیداش نمیکنم!! منکه خیلی عوض شدم و با حال خوبم اینکار پیدا شد برام. پس چیشده! الان چکار کنم؟ و هزار تا گفتگوی درونی دیگه و سواله که برام پیش میاد و نگرانم میکنه

ياسمين
    مدیر

لازم نيست بترسى. مهم هم نيست كه مثبت متزلزل باشى. مسئله اينه كه همهء ما تا آخر عمرمون بايد روى باورهامون كار كنيم.
    ممكنه خيلى عوض شده باشى ولى هنوز خيلى جنبه هاى ديگه مونده كه بايد پيداشون كنى….به قول دنيا اعتمادبنفس و عزت نفس هزارها زيرشاخه داره….
    يكى از باورهاى غلطت اينه كه ؛ من خيلى خوبم ، مهربونم ولى همكارم بَده… كه درواقع از نياز به ديده شدن مياد ….و ديگه اينكه اگر همكارت پشت سر بقيه حرف مى زنه و قضاوتشون مى كنه ، تو هم همين كار رو مى كنى ! همكارتو قضاوت مى كنى !!! فقط مدلش فرق كرده ولى نفس كار يكيه….

Saminhoho
    مشارکت کننده

من برای بهتر شدنم روز بروز تلاش می‌کنم. همینکه بهم میگین اشکال کارم کجاست یک دنیا میرزه. سپاسگزارم

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم
    توى مسير درستى هستى. موفق باشى?

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.