• این موضوع 6 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال پیش بدست ياسمين به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    GhorbaniAylar
    مشارکت کننده

سلاممممم به دنیا جون و یاسمین عزیزم و بقیه عزیزان♥️
    بچه ها چطوری میتونم به خدا نزدیک شم؟
    خیلی دورم ازش ینی از وقتی اشنا شدم با دنیا و قوانین خیلی نزدیک تر شدم به خدا ولی بازم اونقدر که حس خوب بگیرم نه.
    میدونم جهان قانونمنده. میدونم در عادل ترین حالت ممکن قرار داره. با اینکه این هارو باور دارم اما این باور ب یک ایمان قلبی نرسیده که ارومم کنه. اینکه از درونم مطمئن باشم به خدای خودم و بگم خدا پیشمه. اون ارامشو چطوری میتونم دریافت کنم؟ چطوری ایمانمو قوی کنم؟
    توی یک کلام
    چطوری عاشق خدا باشم؟
    ی سریا اینقدر عاشق خدا هستن که ارامش از سرو صورتشون میباره و خییلی حس خوبی بهم میدن.
    چطوری منم اینقدر ب خدای خودم ایمان داشته باشم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. شكرگزارى عميق بابت داشته ها ، لذت و شادى از كوچكترين نعمتها و دوست داشتن خودت و درك اينكه ما بخاطر ذهن توانمندمون مهمتر و كاملتر از تمااام مخلوقات هستيم و همه چيز به نفع ماست ، بهت كمك مى كنه

GhorbaniAylar
    مشارکت کننده

ممنونم ازت یاسمین جان♥️ مطمئنم با این تمرین هم مثل بقیه تمارینی که پیشنهاد میدی حس خوبی خواهم گرفت.فقط ی سوال ، نیازی نیست فایلی گوش بدم؟ یعنی فایلی هم هست که نیاز باشه گوش بدم یا مثلا چه فایلی میتونه کمکم کنه تا خودمو دوست داشته باشم؟؟

ياسمين
    مدیر

براى افزايش دوست داشتن خودت ٦ فايل اعتمادبنفس رو بارها گوش كن…
    غير از اون همهء فايلها عالى هستن دايم گوش بده تا ديدگاه و ذهنيتت نسبت به انسان و خدا و جهان هستى و فراوانى و ……. تغيير كنه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

دوست داشتن خدا ینی دوست داشتن خودت .اینکه عاشق خودت باشی .عاشق تک تک سلولهای بدنت که به راحتی وبدون منت برات شبانه روز کار میکنن .خدا در درونته خودتو هرچقدر دوست داشته باشی همونقدر به خدا نزدیکتر میشی وزمانی آرامش بیشتری پیدا میکنی که با دیدن هرچیزی هرچند کوچک خدارو در درونش ببینی وبه وجد بیای ولذت ببری وبه قدرت خدا پی ببری.واین آرامشه زمانی بیشتر وبیشتر میشه که صفاتمون به صفات خداگونه نزدیک بشه مثل خدا بخشنده مهربون بی کینه بی خشم بی منت وبی توقع وعاری از هرصفت بد وزشت.

Zohreh99
    مشارکت کننده

شکرگزاری
    سلام راجع به شکر گزاری میشه یکم توضیح بدید من روزی ۱۰ تا مینویسم ولی نمیدونم درسته یانه

ياسمين
    مدیر

در فايل رايگان با همين عنوان كامل توضيح داده شده

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.