من سالهای پیش دنیا جون و دنبال میکردم الان دوباره برگشتم با کلی مشکلات اعتماد به نفس شدید پایین اینکه نمیدونم از کدوم فایل شروع کنم نیاز شدید به تغییر دارم نمیخوام الگوی بدی برای دخترم باشم بیست ساله گواهینامه گرفتم هنوز ترس از رانندگی دارم هر بار که حتی برای تمرین میخوام برم یه چیزی تو ذهنم میگه ولش کن این کارو بکن نرو این موضوع خیلی اذیتم میکنه من از همه لحاظ داغونم از کجا شروع کنم به خاطر همین رانندگی کلی سرکوفت از پدرم میشنوم که بی عرضه هستم همراه دخترم زندگی میکنم دوست دارم براش بهترین زندگی رو بسازم خانوادم اجازه نمیدن رو پای خودم بایستم منو یه آدم شدید وابسته بار آوردن برای کوچکترین کاری باید ازشون اجازه بگیرم از چیزی که الان هستم واقعا بدم میاد یه آدم ترسو بی اعتماد به نفس وابسته که اصلا خودش رو دوست نداره و شدیدا نیاز به تغییر داره حاضرم هر کاری بکنم ولی فقط شروع کنم به تغییر دوستدارم همش خودم رو قربانی نشون بدم هی میگم من نمیتونم بیشتر برای همین رانندگی الان درگیرم نمیخوام نیازهام رو دوش خانواده باشه به اونا وابسته بشم خیلی خیلی خیلی حالم بده نیاز دارم یکی بهم بگه از کجا شروع کنم فایلها رو پراکنده گوش میدم ولی نمیدونم کار درستیه یا نه خیلی حرف دارم نمیدونم کجا بزنم ممنون میشم یکی راه شروع رو به من بگه