صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط نتیجه نگرفتن در روابط

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Saba71
    مشارکت کننده

سلام. من با فردی در ارتباط بودم که همو میشناختیم و باهم همکار بودیم. من از ایشون خوشم اومد حسم رو بهشون گفتم و جوابمو گرفتم و حدود ۱ سال قطع رابطه کردم ( و از اداره ما رفت اون فرد). حالا من آنبلاک کردم بعد یک سال، هی پیام میده و میگه من دلم تنگ شده برات. و اینکه عنوانی نداره رابطه ما. منم جوابشونو نمیدادم و دیروز بلاکشون کردم دوباره. و بعد آنبلاک کردم
    چرا این فرد با هم صحبتی از من لذت میبره اما من رو انتخاب نمیکنه؟

ياسمين
    مدیر

سلام. چون تو ، خودت خودتو قبول ندارى. احساس لياقت و شايستگى ت رو ببر بالا تا بقيه هم همين رو احساس كنند.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.چون تو هنوز در ذهنت وقلبت فراموشش نکردی وفقط در ظاهر بلاکش کردی .
    جهان داره بهت نشونه میده که هنوز حس بی ارزشی خودت رو نسبت به اون شخص در اعماق وجودت داری.هنوز منتظری که بهت بگه انتخابش تویی.
    اگه بلاک کردی و دیگه این مدل رابطه رو نمیخوای راجع بهش فکر نکن ،به فراوانی جهان باور داشته باش که اگه حس ارزشمندی ولیاقتتو ببری بالا آدمی مناسب‌تر میاد سر راهت در صورتیکه روی خودت باورهات واحساس ارزشمندیت کار کنی.

aynaztorfeh
    مشارکت کننده

من موندم که همه میگیم حس ارزشمندی ولیاقت و بالا ببریم ولی یه راهکار عملی در طول روز چی میتونه باشه که حس خوب بگیریم ازش؟

ياسمين
    مدیر

تمرين آينه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.راهکار عملی خیلی هست که همشون تو فایلها گفته شده
    ما همیشه منتظریم مثل مدرسه یه تکلیف بهمون بدن بگن همینو انجام بده فقط
    ولی باید یاد بگیریم همین کارای کوچولو رو که انجام بدیم ینی راهکار عملی انجام دادیم
    همینکه هر روز صب برای خودت صبونه ی خوشمزه درست کنی بخوری .به خودت تو آینه لبخند بزنی قربون صدقه بری.برای خودت بری پیاده روی.وقت بذاری فایل گوش بدی.اول خودت دوم خودت هزارم خودت اولویت باشی بعد بقیه .توجه به کودک درونت. و……..

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.