صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط نتمرين كوچينگ

• این موضوع 4 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست Azadeeh به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Azadeeh
    مشارکت کننده

من خيلي ناراحتم از خودم،من اولين باري كه وقت كوچينگ گرفتم با دنيا جون همه تمرين و مو به مو انجام ميدادم و كارهايي كه بهم ميگفت مثلا بهم گفت حق نداري به پارتنرت زنگ بزني همه چي داشت خوب پيش ميرفت
    و من چندين بار ازشون مشاوره گرفتم و اخرين مشاوره اي كه گرفتم ٤ تير بود،ولي من ايندفعه حرفشو گوش ندادم و الان بخاطر اينكه به پارتنرم زنگ زدم و جوابمو نداد كلي خودمو سرزنش ميكنم،و گريه ام گرفته بخاطر اينكه حرف دنيا رو گوش نكردم
    لطفا بهم بگين چيكار كنم
    تمرينامم انجام ميدم

ياسمين
    مدیر

سلام. لازم نيست خودتو سرزنش كنى. مهم نيست. از اين به بعدت رو بساز تمرينات رو انحام بده و فايلاى اعتمادبنفس رو كامل گوش كن

Azadeeh
    مشارکت کننده

الان تمركز و توجه ام و گذاشتم روي فايل هاى فرمان از تو اطاعت از جهان و تمريناتمو كامل و درست و دقيق انجام ميدممم

Azadeeh
    مشارکت کننده

به يچيز جديدي پى بردم وقتي دوباره دارم فايل هاى اطاعت از جهان و گوش ميدم فهميييدم كه چقدرررر فاصله گرفتم از قانون جهان با اون كه يه دووره فرمان از تو و اطاعت از جهان و خريدم و وركشاپ روابط و خريدم و ٥ بار از دنيا جون كوچينگ گرفتم تازه انگار دوباره افتادم تو اين جريان اصلا باورررم نميشههه مغزممم شده بود مثا خوووره الان فقط تمركز و توجه مو اول به خودم و بعد به فايل گوش كردن دارم ميزارررررم

Azadeeh
    مشارکت کننده

دوستت دارم ياسمين و قشنگممم،مرسي ازينكه جوابمو دادي و حاللللم با جوابت فوق العاده شده

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.