صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول نتایج ضد و نقیض

• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال پیش بدست sarira به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    sarira
    مشارکت کننده

سلام دوستان من ورکشاپ فرمان از تو اطاعت از جهان و خریداری کردم وسطای ماه اولم قبل از ورکشاپ فایل رایگان گوش میدادم‌ با اون فایلا خیلی نتایج خوب مالی دریافت میکردم با کلی اشتیاق هم ورکشاپو شروع کردم اما همش دارم درگیر اضطراب و ترس میشم جالبه برای اولین بار در زندگی کل طلاها و پولامو دزد برد نمیدونم چرا اینجوری شدم دوستانی که تجربه مشابهی مثل من دارم امکانش هست راهنماییم کنن

ياسمين
    مدیر

سلام. باورهاى قبلى از عمق به سطح ميان چون باورهاى جديد دارن جاشونو مى گيرن،…. باورهاى غلط قديمى و ترسها و نگرانى ها اون تضاد رو برات ايجاد كردند

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

این حالتها طبیعیه واتفاقا خوشحال باش چون در مسیر درست تغییر قرارگرفتی اون موقع که حالت خوب بوده به ظاهر بوده الان چون با تمرینها داری لایه های عمیقتر ذهنت رو تغییر میدی هم حالت بد شده هم تضاد اومده سر راهت این حالت مثل این میمونه که داری با ماشین کشاورزی زمین رو شخم میزنی درسته که اولش زمین رو زیرورو میکنه وهیچی جز خاک نیست اما تغییرات جدیدی که ایجاد میشه باعث میشه بتونی از همون زمین خاکی بذر بکاری ومحصول خوبی بگیری.تنها کاری که باید بکنی اینه که فقط ادامه بدی با هر شرایطی .کم کم آرومتر میشی .

sarira
    مشارکت کننده

ممنونم از راهنماییتون دوستان عزیزم ??

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.