صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط نبود صداقت و دروغ گفتن مدام

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Donyayejadideman
    مشارکت کننده

واقعا ب معنای واقعی خسته شدم از این حسم ک شوهرم برا هرچیز کوچیکی قسم دروغ نگه وقسم نخوره گاهی میترسم بلایی سرش بیاد بس ک دروغ میگه،
    همیشه م میگه علت دروغام ترسم از توعه ک بحث پیش نیاد ولی حتی وقتای ک بهم قول میدیم من هیییچ حساسیتی نشون ندم و واقعا هم سرحرفم می مونم ولی اون باز دروغ میگه یجوری من متوجه میشدم و باز برا جمع کردن اون دروغش ی دروغ دیگه میگه.دیگه جفتمون خسته شدیم من واقعا میخوام دیگه کلا رها کنم ببینم تغییری میکنه،واقعا راهکار شما چیه؟چرا تلاشمون یک طرفه س و قولاش فقط حرفه

ياسمين
    مدیر

باورهاى غلط تو باعث شدند اين اتفاق دايم تكرار بشه …. تا وقتى كه باورت اين باشه كه ؛ مردها همش دروغ مى گن ، شوهرم صادق نيست و از اين قبيل ،
    و تا وقتى خودت رو دوست نداشته باشى و خودت رو لايق صداقت ندونى
    مطمئن باش اين دروغها بيشتر هم مى شن !
    روى خودت عميقا كار كن. جهان بيرونت عوض مى شه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

ما به هیچ عنوان نمیتونیم دیگران رو تغییر بدیم فقط میتونیم خودمون رو تغییر بدیم در اونصورت که تو تغییر کنی شوهرت هم عوض میشه.بهترین کار اینه که اول خودت رو مقصر بدونی ونگی من خوبم شوهرم دروغ میگه دوم اینکه دیگران انعکاس درون خودمون هستن حتما یه باور غلطی در درون خودت هست که شاید در ظاهر معلوم نباشه اما شاید مربوط بشه به گذشته تو واینکه بنویس چه باورهایی راجع به مردها یا شوهرت داری اونا رو عوض کن وبرعکس کن.وسوم اینکه بنویس که درس من از این تضاد چیه وچه ایرادی در درون من هست که مدام این اتفاق تکراری رو میبینم ؟مطمئنن اگه تو حالت رو خوب نگه داری افکار منفی رو بذاری کنار وبهشون توجه نکنی وتوجهت رو بذاری رو چیزایی که میخوای جواب این سوالت رو جهان میده.حست رو هم نسبت به شوهرت خوب نگه دار .

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.