صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط نبودن احساس در رابطه و خسیس بودن

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    yeganeh1400
    مشارکت کننده

عزیزم من الان وارد رابطه ای شدم که طرفم از لحاظ مالی وضعیت خوبی داره ولی فعلا دستش تو جیب پدرش هست،و از طرفی از رابطه ی قبلیش یک ضربه ی بدی خورده که همش حس میکنم از لحاظ روحی پیش من نیست و فقط از لحاظ جسمی پیش منه ،روزهای اول هم خیلی با نفر قبلی مقایسه میشدم که همش میگفت اون ادم فلان کارو کرده تو نکنی و بهم گفت من ادم احساسی نیستم ، چه طور احساسی نیست و میگه دوستت دارم ،حس میکنم الکی میگهههه
    و اینکه همون قرار اول بهم گفت دختری که میخواد از طرف مقابلش (ببخشید من این اصلاح رو بکار بردم
    اخه حرف خودش بوده ) همش بکن باشه نباش
    جلسه دوم قرار به من گفت تو حساب میکنی یا من حساب کنم و واقعا برای من مشکلی نبود و من حساب کردم
    وقتی من ناراحتم اون جوری که باید دلجویی نمیکنه و اینکه واقعا حس میکنم ادم خسیسی هستش
    تو رو خدا راهنماییم کنید به نظرتون رابطم رو تموم کنم یا وقت بدم

ياسمين
    مدیر

اولين و موثرترين اقدامى كه بايد انجام بدى افزايش خودباورى ت هستش….. خودت رو خيلى با ارزش و دوست داشتنى نمى دونى براى همين اين رفتارها رو مى بينى …. روى خودت كار كن. فايلهاى رايگان اعتمادبنفس خيلى كمكت مى كنه

yeganeh1400
    مشارکت کننده

عزیزم یعنی رابطمو قطع نکنم با این فرد ؟

ياسمين
    مدیر

خودتى كه بايد تصميم نهايى رو بگيرى … ببين آيا احساست خوبه ، اين رابطه به تو حس ارزشمندى مى ده ؟؟ اگر نمى ده كه بايد تمام كنى و روى خودت كار كنى….

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام عزيزم دقيقا بايد روي ارزشمندي و لياقتت كار كني اين باور غلط رو داري كه ارزش حساب كردن رستوران رو هم ندارم ارزش دوست داشتن ندارم باور كن لياقت بهترينهارو داري تا بهترينها برات اتفاق بيفته

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.