سلام یاسمین جان
من شدت از موی تیره بدن بدم میاد و الان چندین جلسه هستش لیزر میرم ولی جواب نمیگیرم
مخصوصا موی گردن با اینکه خیلی تیره نیستن ولی حالمو بد میکنه و اعصابمو خورد میکنه و میدونم به خاطر همین جواب نمیده لیزر چون من باهاشون دارم میجنگم و قبولشون نکردن
میخواستم ببینم چیکار باید کنم تا بپذیرمشون و لیزر جواب بده
سلام.راه پذیرش هر چیزی همینه که خودت گفتی باهاش نجنگی و مقاومت نکنی ولی در کنارش قانون توجه رو یادت نره
به هرچی بیش از اندازه توجه کنی بزرگ و بزرگتر میشه
به جای توجه به چیزی که دوست نداری ببین چی دوست داری
تو چی میخوای؟؟؟
بدن صاف و روشن و شفاف و بدون مو خودت رو با این حالت بدن تصور کن هر موقع میری جلوی آینه بگو خدارو شکر میکنم برای بدن سالمم برای صورت زیبایی که دارم و…..
با این کار هم توجهت میره به زیباییها هم با شکر گزاری بیشتر حتما نتیجه میگیری فقط به شرطی که منتظر نتیجه نباشی و در لحظه حالت رو با هر چیزی که هستی خوب نگه داری
سلام یاسمین جان چند وقت پیش که این سوال رو پرسیدم بعد شروع کردم به کار کردن رو خودم و به صلح رسیدن با موی زائد انقدر کانون توجه ام روشون بود که به جای از بین رفتن بیشتر و بیشتر شده بودن ولی بلاخره یجایی گفتم دیگه این همه نفرت و خشم بسه ختی لیزر کردن رو رها کردم تا توجه ام از روشون برداشته بشه و واقعا هم جواب داد با اینکه همشون دراومدن حتی بیشتر از قبل ولی من الان به آرامش رسیدم دیگه وقتی چشمم بهشون میوفته حال بدی بهم دست نمیده یا اینکه با موچین به جونشون نمیوفتم به جاش قربون صدقشون میرم و منتظر از بین رفتنشون نیستم
میخواستم ببینم حالا که دارم باهاشون به صلح میرسم میتونم در کنارش لیزر رو هم ادامه بدم یا باعث میشه توجهم بهشون جلب بشه؟
سلام
چقدر عالى ، الان ديگه مثل قبل بهشون حساس نيستى و اونا رو پذيرفتى..
بله مى تونى ليزر كنى ولى نه از روى حس نياز به از بين رفتنشون ، بلكه با حس خوب و عشق به همهء اعضاء بدنت….