صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط موضوع سن در رابطه و گذشته ی فرد

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    yeganeh1400
    مشارکت کننده

سلام دنیا جان ،در یکی از ویساتون گفتید اگر روی ماجرای سن حساس نباشید ،سن اهمیت انچنانی در رابطه ندارد ،ولی من الان با فردی در ارتباطم که حدود یکسال و نیم از من کوچکتره،من ۲۵سال و اندی و اون ۲۴، یکسری جاها اون جوری که میخوام رفتار نمیکنه ،من یه رفتار خارق العاده ازش نمیخوام ولی اون حس حمایت و محبت نیست ،‌ و چون فرد قبلی که باهاشون در ارتباط بودم شخصی بوده که از من چند سال بزرگتر بوده حس میکنم اون خیلی پخته تر بوده، البته اینم بگم که از رابطه ی قبلیش یه ضربه ی خیلی بدی خوردههه، و وقتی من بهش میگم خیلی خشکی میگه من این جوری نبودم ،این جوری شدم
    دنیا جان اصلا نمیدونم رابطه ی من با این فرد درست هست یا نه ، چون از طرفی بهم میگه درست میشه،این دومین تجربه ی من در رابطه با جنس مخالف هست که با فردی در ارتباطم که از قبلی ضربه ی بدی خورده
    عزیزم واقعا گیججج شدم ،نمیدونم چیکار کنم ؟ ادامه بدم ،فرصت بدم یا قطع کنم قبل از وابستگی

ياسمين
    مدیر

سلام. باورهات رو بايد اصلاح كنى…. باور دارى كه اگر كسى يكى دوسال كوچكتر باشه ، پختگى ش كمتره ، باور دارى كه افرادى باهات ارتباط مى گيرن كه از رابطه قبلى شون صدمه خوردن ….. روى احساس لياقت و دوست داشتن خودت هم كار كن. وقتى از عشق به خودت لبريز بشى با افرادى اشنا مى شى كه بهت محبت زيادى مى كنن…

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام اين باور از جامعه در ما شكل گرفته كه مرد بايد از زن بزرگتر باشه تا بتونه حامي و همراه باشه درصورتيكه تمام اينها قوانيني هست كه اجتماع گذاشته و ثابت نيستن باورت رو تغيير بده و از درون خودت رو لايق بهترينها بدون كه با اينكار هركس كه باشد قطعا بهترين تو هست چون باور كردي كه فقط بهترينها رو جذب ميكني

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.