صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط مهربانی به دیگران

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Deniz123
    مشارکت کننده

سلام دنیای عزیزم وقتت بخیر نازنینم
    دنیاجونم من الان دوماه که فایل های شما رو گوش میدم و به طور جد تمریناتی که فرمودین رو انجام میدم قبلا مهربون بودم و عاطفه به خرج میدادم اما اونطور که دوستانم میگن از وقتی تمریناتمو انجام میدم مهربونیم بیشتر شده و تغییر کردم تا حدی که خودم اصلا متوجه نشدم و میگن خوب نیست که اینقدر دیگه شیرین شدی دلو میزنی یا میگن اینقدر مهربونی میکنی که مردم ازت سواستفاده میکنند واقعا متاسفم براشون آدم میمونه که باهاشون چه کنه اصلا نمیدونم چی باید بهشون بگم؟؟؟به نظرتون با بالاتر رفتن سطح فرکانس خودم ممکنه این آدما از زندگیم حذف بشن و من دیگه با آدمایی درارتباط باشم که مثل خودم رفتار کنند؟؟؟

دنیا گرایلی
    مدیرکل

سلام عزیزم احتمالا فرکانسهای مهربونی تو از جنس تایبد طلبیه که دیگران رو دلزده میکنه چون هیچ انسانی از محبت خالص به دلیل انصال فرکانسی روحها بدش نمیاد
    خودت روابطت رو کمرنگ کن تا آسبب نبینی تا محبتات کم کم از جنس عشق واقعی باشه نه توجه بیش از حد

Deniz123
    مشارکت کننده

نه عزیزم میدونم که تایید طلبی نیست فقط حس خیلی خوبی بهم دست میده وقتی با دیگران مهربونم و کمکشون میکنم خودم روزم کلآ باشادی میگذره من بعداز تمرینات شما اینشکلی شدم و به هیچ وجه خودمم متوجه نبودم تا اینکه دوستانم اینو بهم گفتند منم گفتم دلیلش یه عشقی یه خانم تمام عیاری به اسم دنیاست که منو اینقدر سرحال آورده پیج شماروهم واسشون فرستادم وویسای اعتماد به نفستونو فرستادم اما یکی دوتا از وویسای شما رو گوش دادند گفتند اینا چیه و ما خیلی خوشمون نیومد گفتم باشه منبعد شما به دین خودتون منم به دین خودم

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.