سلام
من متوجه شدم یک من سرزنشگر درون منه که من مدت ها دقت کردم و تونستم صداشو بشنوم و خیلی وقت ها در مواجهه با کاری داره منو سرزنش می کنه.چطور آرومش کنم؟
چطور بهش یاد بدم به جای سرزنش تشویقم کنه؟
سلام. بله اون صداى والد درونت هست كه مى تونه بخاطر پدر ، مادر يا حتا معلمى باشه كه در بچگى دايم تو رو سرزنش و تحقير كردن و تكرار همون حرفها تبديل شده به باور ….. اين گفتگوهاى درونى رو بايد با افزايش اعتمادبنفس و ايجاد باورهاى جديد از بين ببرى …..
یاسمین جان دقیقا من مادرم بسیار سرزنشم کرده از بچگی..من یک کودک اروم و بی خیال بودم و اون همیشه می خواسته من بهترین باشم و از بچگی خیلی سرزنشم کرده و من تازه بهش پی بردم. اما چند روزه خیلی دقت می کنم به افکارم ..یهو می بینم بدون اینکه خودم آگاه باشم دارم خودمو سرزنش می کنم.می خوام بدونم چطور با اون من سرزنشگر حرف بزنم که دیگه کاری بهم نداشته باشه؟
كارى به كارش نداشته باش. همينكه به كودك درونت و علايقت توجه كنى و خودت رو همه جوره دوست داشته باشى كافيه. بايد عزت نفس و احساس ارزشمندى ت رو افزايش بدى….
سلام.مدیتیشن یا مراقبه رو حتما روزی ده دقیقه انجام بده به آروم شدن ذهنت خیلی کمک میکنه فقط اگه تازه شروع کنی ممکنه اوایل آروم نشی اما کم کم آرامشت بیشتر میشه ذهنت خاموش میشه وهمراهیت میکنه .
خودت رو دو نفر ببین یکی کودک درونت که بچگی خودته ودیگری خودتی در همین سن شروع کن با کودکیت حرف بزن اگه تصوری از بچگی نداری یه عکس از بچگیت که خیلی دوسش داری بذار جلوی چشمت وباهاش حرف بزن بهش بگو من تورو همینجوری که هستی دوست دارم ،بغلش کن،بوسش کن ،نوازشش کن،بگو من کنارتم نمیذارم کسی اذیتت کنه دیگه فقط حواسم به توئه و…..هر حرفی که توی دلته بهش بزن وفکر کن تو مادر اونی واون بچه ی توئه ببین چی دلش میخواد خوشحالش کن ازش تعریف کن .اینجوری وقتی بپذیریش آروم میشه میگه آخيش بالاخره منو دید به من اهمیت داد.
البته باید صبور باشی وحتما در کنارش فایلها رو خصوصا فایلهای اعتمادبه نفس رو مدام گوش بدی.