• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست Fatemeh6761 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Shara
    مشارکت کننده

سلام عزیزان، من چند ماهی هست که با آقایی در رابطه هستم، خیلی آدم خوبیه، و معقول، و دوس داشتنی، و منم ایشون رو دوس دارم. من ۳۵ سالمه و قبلا رتو چندین رابطه نه چندان خوب بددم، ایشون هم اولین رابطشونه.
    چندتا فکر هست همش میاد سراغم و اذیتم میکنه و هی کنارش میزنم، ولی فکر میکنم شاید نباید کنار زدش.
    یکی اینکه از طرز لباس پوشیدن این آقا خوشم نمیاد، و هنوز آدمای دیگه رو میبینم که خوب لباس میپوشن برام جذابیت دارن. و چون جذابیت دارن آواهای دیگه از خودم ناراحت میشم، چون واقعا با انسان شریفی تو رابطه هستم. و بعضی وقتا هم سعی میکنم هی بگم بهش ولی خب اصلا مدلش یه چیز دیگست. برای من بعد از مدتها این آدم خیلی مورد اطمینان و دوس داشتنی هست واسه همین نمی خوام سر این موضوع هی شک کنم. ولی هر بار به یه طریقیی این فکر میاد سراغم که شاید واقعا این برای من اهمیت داره و همیشه بهش فکر کنم.
    یکی دیگه اینه که آدم معمولی هست، و همینش خیلی خوبه، ولی بازم بعضی وقتا هی شک میکنم که معمولی بودنش به درد من با این شخصیت من نمیخوره، که دلم میخواد طرفم یه کم هنرمند باشه و یا یه پَشِنی داشته باشه.
    وقتی با هم هستیم همه چیز خوبه، ولی زمانی ناراحتم میکنه که آدمای دیگه ، غریبه حتی، برام جذاب میشن.

یه کم راهنماییم میکنین لطفا؟ در حال حاضر ادامه بدم تا ببینم چه طور پیش میره؟ چون که درباره زندگی مشترک خیلی حرف میزنیم، اول می خوایم هم خونه شیم. (در آلمان زندگی میکنیم) ولی یهو میگم اگه دلش رو بشکونم چی. آیا باید درباره دغدغه ام باهاش صحبت کنم، یا بذارم زمان نشونم بده.

ياسمين
    مدیر

سلام. اگر براى كسب تجربه هم بخواى رابطه رو ادامه بدى ، خوبه. بشرطى كه وابسته نشى
    ولى دركنارش ليست جزييات موردنظر براى همسر اينده ت رو بنويس چون اونا چيزايى هستن كه برات مهمن…
    روى احساس لياقت و باورفراوانى ت هم كار كن و اينو بدون كه ادماى خوب و با شخصيت زيادند. اگر باورهات درست بشن قطعا توى مسيرشون قرار مى گيرى

Shara
    مشارکت کننده

ممنونم ازتون یاسمین جون ❤️

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.میتونی زمان بیشتری برای آشنایی بگذرونی و فعلا باهاش همخونه نشی تا بیشتر بشناسیش و ببینی آیا میتونی همه جوره عاشقش باشی
    عشق واقعی از عشق به خود میاد و این عشق انقدر لبریز میشه که تو طرف دلخواهت رو با همه ی نقصهاش میپذیری.
    پس اگه هنوز با تیپش یا هر چیز دیگه ای مشکل داری قطعا بری توی زندگی مشترک ایرادات بیشتری ازش میگیری
    پس میتونی اون آدم رو با هر چیزی که هست بپذیری وبه رابطه ادامه بدی چون ما نمیتونیم آدما رو تغییر بدیم یا

اینکه میتونی روی خودت کار کنی و حس لیاقت و ارزشمندیت رو بالاتر ببری و به فراوانی جهان ایمان داشته باشی و تمام چیزهایی که دوست داری همسرت داشته باشه بنویسی و در آخر رهاش کنی مطمئنن اگه درست روی خودت کار کنی همسر ایده آلت سر راهت قرار میگیره.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.