صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › ارتباط با خدا › منبع انرژی
- این موضوع 4 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست
rahele بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
27/اسفند/1399 در 14:44 #41257
rahele
مشارکت کنندهسلام عزیزانم?، دنیا جون میگن منبع انرژی یه جایی در وجود ماست و خداوند بخشی از خودشو وارد بدن ما کرده، اینکه ما خالقیم و تلویحا گفتن که ما خداییش،من وقتی خواسته ای از منبع انرژی دارم و چیزی ازش میخام یا وقتی دارم شکرگزاری میکنم نمیدونم از کی باید بخام یا از کی سپاسگذاری کنم،در واقع نمیدونم چه کسی رو باید مخاطب قرار بدم انرژیِ بی انتها و قدرتمند درونم یا انرژیِ دیگه ای؟؟ نمیدونم منم یا خارج از من هم وجود داره؟ در واقع وقتی میخام منبع انرژی رو مخاطب قرار بدم چه انرژی ای رو باید در نظر بگیرم، برام خیلی مبهم و گنگه! منبع انرژی کدوم هیچ تصویر یا تعریف قانع کننده ای برای خودم ندارم،، در عین اینکه به مهربانی و عشقش نسبت به خودم ایمان دارم ولی نمیدونم چجوری و کجا تصویرش کنم و ازش درخواست و سپاسگذاری کنم؟؟؟؟
27/اسفند/1399 در 14:46 #43585ياسمين
مدیردوست عزیز بخشى از انرژى منبع درون ما جریان داره براى همینه که مى تونیم اتفاقات رو رقم بزنیم. ولى وقتى احساسمون خوبه، یعنى به خدا نزدیکتریم و وقتى احساسمون بد ، فاصله مون بیشتره و ارتباط کمترى داریم …. از انرژى بى کران و قدرتمند خدا که اجازه داده وارد این جسم مادى بشى باید سپاسگزارى کنى در عین حال از وجود خودت که تواناییهاى زیادى داره و مى تونه در جهت جریان خیر و سعادت و شادى و ثروت و …..حرکت کنه قدردان باش
27/اسفند/1399 در 14:46 #43586S S
مشارکت کنندهسلام راحله جان
وقتی با تموم وجودت حس خوبی داری همون منبع انرژی درونته که در جریانه .
ما انسانها ذره ای از وجود خداییم مانند قطره ای هستیم که وصل دریای بیکرانیم.
ما اگر خالق بودن خودمون را باور داشته باشیم
می تونیم هر چیزی را بخوایم در زندگیمون خلقش کنیم فقط باید دائم حس و حالمون را خوب نگه داریم و به خالق بودنمون ایمان داشته باشیم .
همون جوری که یاسمن جون گفت وقتی حس وحالمون خوبه یعنی به خدا نزدیکیم وقتی حس و حالمون بده از خدا دوریم این نکته ی خیلی مهمیه چون دائم باید حسمون رو چک کنیم
هر چیزی را می خوای باید از درون خودت با حس و حال خوب درخواست کنی
همه چیز در درون خودمونه همینه که میگن خدا از رگ گردن بهمون نزدیکتره
ما باید جهان را مثل آینه ببینیم که با فرکانسهایی که می فرستیم همه را به خودمون بازتاب می کنه
کامیاب باشی?27/اسفند/1399 در 14:47 #43587آمنه بلوچی
مشارکت کنندهتوی یکی از فایلها، خود دنیا میگه که من خدا رو یک لبخند بزرگ توی آسمون تصور میکنم، به نظرم این تصویر خیلی ملموس و جذابه
27/اسفند/1399 در 14:48 #43588rahele
مشارکت کنندهآمنه عزیز،چه جالب پاسخت دقیقآ همون حس و دریافتی هست که خودم(که این سوال رو پرسیدم) داشتم،علیرغم اینکه تقریباً همه فایلهای صوتی رو گوش دادم این جمله دنیا رو نشنیده بودم اما همیشه حسم همین بوده و هست و حتی توو شکرگزاری هام هم مینوشتم که خدایا مرسی که بهم لبخند میزنی و خنده ات رو حس میکنم و میبینم، واقعاً درسته خدا یک لبخندِ بزرگه و همیشه بهم لبخند میزد و میزنه و میدونم که همیشه همینطور خواهد موند بیشتر و عمیق تر و قوی تر??،سپاسگزارم از خدای مهربون و ثروتمند و سخاوتمند و هشیار و سپاسگذارم از همه شما دوستان عزیزم که پاسخ دادین و همراهیم کردین،شاد و پیروز باشین عزیزانِ جانم?????????
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.