در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Zahra79
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر من خیلی خودمو با دیگران مقایسه میکنم تو زمینه های مختلف حتی کسایی که میدونم سطح پایینتری نسبت به من دارن تو اون زمینه و میدونم که این به خاطر اینه که مادرم از بچگی همیشه منو با همه مقایسه میکرد و اونارو بهتر ازمن میدونست و بهم سرکوب میزد این موضوع یکی از دلایلیه که اعتماد به نفس من پایینه و من دارم فایل های اعتماد به نفس رو گوش میدم و تمریناتو انجام میدم اما این مقایسه کردن نمیدونم دقیق مربوط به کدوم باور غلط میشه که باید تغییرش بدم لطفا راهنماییم کنید و کمکم کنید که راهکاری پیدا کنم که دست از مقایسه کردن بردارم ممنون

ياسمين
    مدیر

سلام مربوط به همون احساس عدم لياقت و ارزشمندى مى شه باز هم فايلاى اعتمادبنفس رو گوش بده و توانمنديهاتو دايم خودت ياداورى كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام عزیزم باور غلط همینه که میگی از بچگی مقایسه شدی و از اون زمان داره برات تکرار میشه
    زیاد خودتو درگیر پیدا کردن باور غلط نکن همین که میدونی باید اعتمادبه‌نفست رو درست کنی خودش کار بزرگیه دیگه الان باید دنبال راه حلش باشی
    و راه حلش همین گوش دادن به فایلها،خوب نگه داشتن حس و حالت و مقایسه خودت با گذشته ی خودت باشه
    اینکه آیا تو الان تونستی در روز حتی برای یک ساعت حالتو خوب نگه داری ؟؟اگه میتونی پس تو خیلی بهتر از قبل شدی پس باید خودتو تشویق کنی
    اگه توی فضای مجازی کسایی رو دنبال میکنی که بهت حس مقایسه میدن یا با دیدنشون حس مقایسه بهت دست میده ،ازشون فاصله بگیر و اجازه نده روی باورهات تاثیر منفی بذارن
    در لحظه ی حال زندگی کن و فقط توجهت رو بذار روی داشته هات و ازشون لذت ببر

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.