صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط مقایسه کردن در رابطه ام

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Narges5604
    مشارکت کننده

سلام من یک ماه وارد سایت شدم خیلی سردرگمم همیشه با خودم سر جنگ داشتم و مقایسه الانم بعد از ۱۵ سال زندگی مشترک با اینکه همسر خیلی خوبی دارم مدام این سوال تو ذهنمه چرا با پسر خالم ازدواج کردم چون به شدت اهل مقایسه کردنم و تا دیگران میگن ازدواج فامیلی غلطه و ما با پسرای فامیل مثل خواهر برادریم بهم میریزم کلا خیلی خودمو همسرم رو مقایسه میکنم ممنون میشم کمک کنید تا از این افکار بیرون بیام

ياسمين
    مدیر

سلام فايلها بهت كمك مى كنند كه باورهاى غلطت رو شناسايى كنى و به احساس خوب و آرامش برسى… خودت رو فقط با خودت مقايسه كن چون توى زندگى هيچكس نيستى…. لطفا فايلها رو كامل گوش كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

دوست عزیز حرفی رو که دوست نداری وبهت حال خوبی نمیده باور نکن ودیگران رو الگوی زندگیت قرار نده تو فقط ظاهر زندگی دیگران رو میبینی و از مشکلات اونها خبر نداری پس فکر میکنی چون اونا ازدواج فامیلی ندارن از زندگیشون راضیترن.تو فقط به این فکر کن که زندگیت رو دوست داری وبا همسرت رابطه ی خوبی داری پس نظر دیگران هیچ اهمیتی نداره .وقتی فایلها رو از اول شروع کنی به گوش دادن وهمچنین فایلهای اعتماد به نفس رو گوش بدی میفهمی که تنها چیزی که مهمه حال خوب خودته ودوست داشتن خودت وزندگیت و وقتی که احساس کنی که چه وجود ارزشمندی داری دیگه خودتو با کسی مقایسه نمیکنی چون خدا انقدر تورو ارزشمند آفریده که فقط خودتو مهم میدونی نه اینکه دیگران برات مهم باشن .اگه از این به بعد حتما فایلها رو گوش بدی میبینی که هر روز بهتر از دیروزی بستگی به خودت داره که تا چه مدتی روی خودت کار کنی اونوقته که میبینی چقدر نسبت به قبل قوی تر شدی که اصلا برات مهم نیست که هرکسی چه نظری داره مهم خودت و حال خوبت وزندگی عالی با همسرت هست نه نظر دیگران.

Narges5604
    مشارکت کننده

ممنونم ازتون سعی میکنم روی خودم کار کنم و فایلها رو هم گوش کنم بازم ممنون از مهربونی شما

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.