صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › رشد فردی › مقاومت ذهنی و ترس
- این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 6 ماه پیش بدست
Fatemeh6761 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
30/اردیبهشت/1401 در 23:11 #42458
مریم زارعی
مشارکت کنندهسلام..اول بگم واقعا مرسی ک وقت میزارین و جواب سوالارو میدید مخصوصا یاسمین عزیزم مرسی ک همیشه وقت گذاشتی و سوالامو جواب دادی …من خوب الان ک دارم مرتب فایل گوش میکنم و بیشتر از همیشه رو تعییر دادن رفتارام ریز شدم ی سری از باورها و ترس ها .. توی رابطم با اطرافیانم پیدا کردم مثلا ترس از شکستن اون رفتارهای قبل یا از حریم امن خارج شدنم…و فوکوس شدن توی این موضوع…ارتباطمون با بعضی از اطرافیانم داره خراب میکنه و من اینو میدونم ک این اتفاق خوبیه و باعث شده بک بیشتر بفهمم ک ایراد دارم جهان داره بهم میگه که الان وقتشه و الان خیلی متوجه اونام و میخوام تغییرشون بدم ….خوب من مسولیت همیه آدما هایی ک اومدن توی زندگیم و رفتاراشونو گردن میگرم ولی به خودم میگم کسی حق نداره بهم توهین کنه و کلا میخوان ی سری و از زندگیم بیرون کنم ولی قدرتش ندارم ذهنم منو میرسونه …من کلا ی آدمی بودم ک همیشه در هر حالتی خودمو نادیده میگرفتم و از خستگی هم میمردم به دیگران سرویس میدادم مخصوصا خانواده شوهرم…همیشه میخواستم احتراما حفط بشه به قیمت ناراحت شدن خودم که اشتباه بود دیگران دارن منو آزار میدن چون همیشه اگر توهینی هم میکردن من چیزی نمیگفتم و ساکت بودم و بازم به رفتارام ادامه میدادم و حالا به ی نقطه ایی از زندگیم رسیدم که این ی مانع شده و میخوام درستش کنم ولی ذهنم منو میرسونه چون اطرافیانم الان ک دارم تغییر میکنم و میخوام برای خودم ارزش قائل بشم دارن قضاوت میکنن و برچسب بهم میزنن و ذهنم خیلی مقاومت میکنه انگار ی ترسی دارم ک نمیزاره از روصندلی قربانی بلند بشم منو نگه داشته ذهنم میگه واییی اگر تغییر کنی فلانی …اگر اون رفتارای قبلیتو اون سرویس دادندو اون خوب بیش از حدتو ادامه ندی آدمای اطرافت کم میشن …و من میخوام صداشو خاموش کنم ولی حس میکنم قدرت کافی ندارم و ذهنم منو میرسونه…..میشه لطفا منو راهنماییم کنیدکه بتونم با قد ت تمام جلو برم ….مرسی
30/اردیبهشت/1401 در 23:12 #47341ياسمين
مدیرسلام. كاملا طبيعيه ذهن منفى بافه… اصلا بهش توجه نكن و بيشتر روى اعتمادبنفس و عزت نفست كار كن
31/اردیبهشت/1401 در 07:03 #47345مریم زارعی
مشارکت کنندهممنون از وقتی ک گذاشتید یاسمین عزیزم
31/اردیبهشت/1401 در 07:04 #47346ياسمين
مدیر??
31/اردیبهشت/1401 در 11:48 #47349Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.ذهت از اینکه بخواد از کارایی که همیشه میکرده دست بکشه وکار جدید بکنه تورو میترسونه میگه ببین حالا که دیگه بهشون سرویس نمیدی قضاوتت میکنن پس ولش کن دوباره برگرد به همون کارای قبلی
وقتی میخوای خودت وزندگیت تغییر کنه باید با ترست که ترس از قضاوت شدنه روبرو بشی وکاری رو که هیچ وقت نمیکردی انجام بدی واصلا به حرفای ذهنت اهمیت ندی که این خودش خیلی سخته وبه تکرار وتداوم نیاز داره.فقط وفقط به فکر خودت ،راحتی خودت ،حال خوب خودت وشاد بودن خودت باش.اول خودت دوم خودت هزارم خودت مهم هستی.
از هر چیزی که ممکنه آرامش وشادی وحال خوبت رو ازت بگیره دوری کن وفقط وفقط ببین چی کودک درونت رو خوشحال میکنه همون کارو بکن.
اعتمادبه نفست رو بالاتر ببری خود به خود این آدما از دوروبرت حذف میشن. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.