در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    faha1362
    مشارکت کننده

سلام به همگی
    استر هیکس وقتی مدیتیشن میکنه به آبراهام وصل میشه که راهنمای معنوی هست…آیا هممون به همچین راهنمایی دسترسی داریم؟و اینکه هر کسی راهنمای معنوی خودشو داره؟به ازای هر ادمی یک راهنمای معنوی هست؟یا فقط آبراهامه؟
    میدونم سوالم عجیبه ولی خانم گرایلی امروز گفتن مدیتیشن در مدت طولانی تمرین شمارو به راهنمای معنویتون وصل میکنه و من برام خیلی عجیب بود چون فکر میکردم ادم های خاصی همچین توانایی دارن…

ياسمين
    مدیر

سلام. بله هست ولى براى هر شخص متفاوته.

faha1362
    مشارکت کننده

چقدر جالب…میدونم اضافه کردن بعد زمان کار بسی زشتیه ولی اگر مستمر تمرین کنیم طولانی ترین حالت ممکن چقدر طول میکشه؟

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.مدت زمان برای هرکس با توجه به میزان کار کردنش روی خودش فرق میکنه ویه چیز نسبیه شاید برای کسی 6ماه برای کسی دوسال طول بکشه .مهم اینه که عنصر زمان رو ازهمه چیز حذف کنی اونوقته که وقتی منتظر نباشی برات اتفاق میوفته

faha1362
    مشارکت کننده

ممنونم ازتون^^

Nasrin3
    مشارکت کننده

من قبلا موقع مدیتیشن خوابم میبرد دو دقیقه هم نمی‌تونستم تمرکز کنم،ولی با تمرین الان بهتر شدم احساس سبک شدن پیدا میکنم بعدش خیلی سر حال میشم تمرکزم داره بیشتر میشه ولی بازم خیلی راه در پیش دارم.
    من همش توی اینستا دنبال میکنم ،دیشب توی لایو ی دلیل شنیدم از سحر خانم که قانع شدم اینجا دنبال کنم ، امروز آمدم توی سایت چقدر جالبه ، چقدر پیام نوشتم ? تا همه رو نخونم آروم نمی‌گیرم

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.