صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › پول › معامله
- این موضوع 15 پاسخ، 9 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 9 ماه پیش بدست
933757 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
27/اسفند/1399 در 22:11 #41266
933757
مشارکت کنندهبا سلام به همه ی عزیزان. درست یکسال پیش با تمام پس انداز و وام بانکی که گرفته بودم.خریدی داشتم با امید فراوان به سود زیاد. از اونجایی که تازه با قوانین کائنات اشنا شده بودم و اتفاقات خوبی زیادی جدب کرده بودم .مطمین بودم این معامله سود زیادی داره. اخه شدیدا به باور فروانی و جدب ثروت ایمان پیدا کرده بودم.ولی از زمانی که خرید کردم روی ضر رفتم ولی دایم گفتم نه من در نهایت سود میکنم. بعد از چند ماه صبر رفتم روی سود. هربار خواستم بفروشمش با خودم و احساسم خلوت کردم راصی به بروش نمی شدم.انگار یه چیزی میگفت نه دست نگه دار. دلم راصی به فروش نمی شد. از اونجایی که به الهامات قلبی ایمان داشتم میگفتم خدا نمیخاد بفروشم بازم صبر میکنم تا وقتی احساسم به فروش راضی بشه. زدو دوباره رفتم روی ضرر . خلاصه یکسال منتظر یه سود خوبم اخرشم دیگه سودی نکردم. الان بعد یکسال بپولم نیاز دارم باید نقدش کنم. الان هیچی که سود نمیکنم دعا میکنم پول خودم بعد یکسال دستم بیاد. اخه منی که با باور قلبی به سود و با باور فراوانی دست به خرید زدم. هربار با قلبم و خدا مشورت کردم و همش حسم میگفت صبر کن
چرا در انتها هیچی نصیبم نشد .جز یکسال پراز استرسکلی تصویر سازی کردم
کلی جملات مثبت نوشتم. بدیوار اتاقم چسباندم . هیچی به هیچی27/اسفند/1399 در 22:23 #43657ياسمين
مدیرعسل جان سلام. قطعا هنوز باور غلطى ته ذهنت وجود داره باید اون رو پیدا کنى و بجاش یه باور درست بسازى
در ضمن بهتره باور لیاقت و باور فراوانى ت رو تقویت کنى…..27/اسفند/1399 در 22:27 #43658933757
مشارکت کنندهممنون یاسمن جان
دارم سعی میکنم پیداش کنم. فک میکنم همون استرس همیشگی باشه. خیلی سعی کردم با تصویر سازی از بین ببرمش . خیلی سخت
چشم بیشتر تلاش میکنم
ممنونم دوست خوبم27/اسفند/1399 در 22:28 #43659Mo1353
مشارکت کنندهاز کجا میدونی این آخرشه؟آنتهاش زمانیه که استرستو بزاری کنار و با ایمان صد درصد به کائنات به زندگیت ادامه بدی.همزمان که نمیشه دوتا احساس داشت و به یک نتیجه فکر کرد.مثل اینه که شما به سلامتی فکر کنی ولی فرکانس ترس از بیماری رو بفرستی.مسلمه که بیماری رو جذب میکنی.پس ایمان و اعتمادت باید صددرصد باشه به قول دنیا جون حتی نود و نه و نه دهم درصدم شما رو به خواستت نمیرسونه
27/اسفند/1399 در 22:28 #43660S S
مشارکت کنندهسلام دوست عزیز
در نومیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است
به گفته ی دنیا جون اتفاقای جهان همه خیر هستن
فقط امیدوار باش که سود می کنی و ایمان داشته باش و شاید این ضرر ها تضادهایی بوده که در دلش قراره اتفاقای خوبی بیفته
منتظر خیرو خوشی و سود باش27/اسفند/1399 در 22:29 #43661lint.nilya
مشارکت کنندهعزیزم شما چند بار به خواسته ای که داشتین رسیدین و رد کردین ،پس کائنات در عملی کردن شما کارشان را انجام داده اند ولی شما در ادامه باورتان به این قضیه کمتر شده و با استرس ناباوریتان را تقویت کردین،الان با تمرین مجدد دوباره ایمانتان را کامل کنید و باور داشته باشید که سود فراوانی دستتان میرسد .
27/اسفند/1399 در 22:30 #43662Faran Kamali
مشارکت کنندهدوست عزیز فکر کن یه نامه ارسال کردی و منتظر جوابی وقتی پاسخ بیاد همه چیز اوکی هست .حالا تا زمانیکه این نامه بره و جواب بیاد دست رو دست گزاشتید و فقط خیالبافی میکنی و حس میکنی حتما میشه و سعی میکنیم تمام پنجره ها رو به روی مغز ببندی که منفی بافی نشه در واقع منبع منفی بافی تو ذهنت با خیالبافی وجود داره نیازی به بستن پنجره نیس ،همانطور که دنیا درباره یرویا و خیالبافی کامل گفت .شما تو خیالت فقط نشستی و امیدت به یه چیزه ،،اونو رها کن تا کارش را انجام بده و برو سراغ یک کار دیگه ،فکر کن اون پول نیست و الان هم نیاز شدید به پول داری چه کار میکنی ،،برو و همون کار را انجام بده و این مورد را همینطور باقی بزار ..تا زمانش برسه و جوابت را بگیری .موفق باشی
27/اسفند/1399 در 22:30 #43663parastookahrizi71
کاربرسلام عسل جاان???
باوره غلط شما این دو دلی و استرس و دست دست کردنِ که باعث شده الان هم استرس فروش خونه رو داشته باشی که آیا بعد یکسال به پولت میرسی یا ضرر میکنی شما به سود فکر میکنی ولی ته ذهنت از ضرر میترسی پس احساسِ درونی خودت رو خوب کن و از درون ایمان داشته باش که کائنات ثروتمنده و شرایط کارآفرینی رو برات محیا میکنه حتی اگه خونه به فروش نره الان شما عمیقا دارید به این فکر میکنید که تنها از راه فروش خونه میتونید کاراآفرینی کنید و یه جورایی به فروش خونه وابسته شدی و این وابسته گی باعث میشه از خواستت که فروش خونس دور و دورتر بشی به فراوانی کائنات ایمان داشته باش حتی اگه خونه ات فروش نره از یه جایی که اصلا فکرش رو نمیکنی اون مقدار پول به زندگیت وارد میشه.
در پناه خداا شاد باشید?????27/اسفند/1399 در 22:31 #43664Zohreh41
مشارکت کنندهبا سلام به همه عزیزان من تازه به این گروه پیوستم وخیلی برام جذابه قبلا باکتابها وگروههایی که از طریق شکر گزاری با کائنات وقوانین هستی در ارتباطند آشنا شدم اما نمیدونم چرا انرژی دنیا جون به طور خاصی از طریق کلامش روی من تاثیر میذاره ان شاالله بزودی تجربیاتم رو با شما به مشارکت میذارم.
27/اسفند/1399 در 22:32 #43665S S
مشارکت کنندهوقتی همه چیز افتضاح به نظر میاد اتفاقای خوب در حال رخ دادنه!
لنرژی و ارتعاش قدیمی در حال پاکسازیه تا انرژی و ارتعاش جدیدی بسازه
باید صبور باشیم27/اسفند/1399 در 22:32 #43666S S
مشارکت کنندهدوست عزیز
همه چیز اونجوری که ما می بینیم و فکر می کنیم نیست شاید سود نکردن از نظرت اتفاق بدی باشه یا فکر کنی بدشانسیه ولی اون یه قسمت از اتفاق خوب و مثبت بوده
مثلا همون داستان استیو جابز و استخدام شدنش، چون ایمیل نداشت نتوانست ثبت نام کنه ولی بعدا اومد کمپانی اپل را ساخت !
یا جک ما مؤسس سایت علی بابا هزار بار برای استخدام جاهای مختلف رفت ولی قبولش نکردن تا این که آخرش سایت علی بابا را راه انداخت
یا وقتی کسی طلاق می گیره و به ظاهر اتفاق بدی براش افتاده ولی می تونه شغلشو توسعه بده و بعدها شرایط ازدواج بهتری براش فراهم میشه فقط صبور باش وایمان داشته باش که همه اتفاقات جهان خیره27/اسفند/1399 در 22:33 #43667ستاره
مشارکت کنندهسلام عزیزم
نه حملات تاکیدی نه دو دلی و تصویرسازی تا زمانی که واقعا ایمان نداشته باشی درست نمیشه و اثرنداره
تو شرایط فروش داشتی ولی اینکارو نکردی چون ترس داشتی دو دل بودی
بعدش گفتی بذا باشه من جملات تاکیدی و تصویرساری کنم بلکه سودش بیشتربشه بعد بفروشم27/اسفند/1399 در 22:34 #43668ستاره
مشارکت کنندهته باورهاتمیک استرس و اضطرابی داشتی
اما اشکالی نداره الان اخرش نیس
شروع خوبی میتونه باشه واست
چون تو توی زمینه ی باورها قوی تر شدی
تکاملت رو کم کم داری طی میکنیاین دفعه به معجزه ایمان داشته باش
بشین و تصویرسازی کن و بعدشمرها کن
خدا هزارتا راه برات باز میکنه تا مشکلت حل بشه
تو فقط چسبیدی به همین مورد و این ینی وابستگیبه فراوانی جهان ایمان داشته باش و باورش کن
و حالت رو خوب نگه دار احساس خوب داشته باش
قطعا اتفاق خوبی برات میفته27/اسفند/1399 در 22:35 #43669Mo1353
مشارکت کنندهدر نهایت اون اتفاقی میفته که خودت فرکانسشو میفرستیپس همه چی به تو ربط داره نه اوضاع بیرون از تو.با قدرت و ایمان کامل از موفقیتت به زندگیت ادامه بده.حتما بهترین اتفاق میفته
27/اسفند/1399 در 22:36 #43670Mo1353
مشارکت کنندهچون ایشون نقش بازی نمیکنه و خود واقعیشه و مسلما این ارژی شامل اونایی میشه که نقابی رو صورتشون ندارن و میخوان انرژی فراوونی رو گسترش بدن
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.