صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی مشکل با خانواده

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Sahar1380
    مشارکت کننده

سلام به دوستان عزیز
    یه مشکلی من با خانوادم دارم همش باهاش جدل دارم انگار حرف همو نمیفهمیم و به گفته خودشون من خیلی تند باهاشون صحبت میکنم میدونم ک مشکل از خودمه و فرکانس های خودمه ک باعث این دعوا ها میشه اما نمیدونم چ باور یا فکر غلطی دارم.. لطفا راهنماییم کنید ممنون..?

ياسمين
    مدیر

سلام. اونا رو همينطور كه هستن بپذير و سعى نكن چيزى رو ثابت كنى …فقط روى خودت تمركز داشته باش و براى افزايش خودباورى و خودكارامدى ت كار كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

باور غلطت با چند خط نوشته معلوم نمیشه اما همینکه میگی ما همش باهم جدل داریم این یه باور غلطه .راهش فقط گوش دادن به فایلها وکار کردن روی خودته .برای خودت حس لیاقت وارزشمندیت رو تقویت کن وبگو من لایق آرامشم پس بیشتر سکوت کن وبنویس چه طرز فکری راجع به خودت و خانوادت داری اگه منفی هستن روبه روش مثبتش رو بنویس وتمرکزت وتوجهت رو بذار روی خصوصیات خوب.وقتی تو باورهاتو عوض کنی وخودت رو تغییر بدی به مرور زمان تمام جدلها از بین میره فقط بگو من خودم مسئول هر اتفاقی هستم وایراد از خودم هست وفقط خودم رو میتونم تغییر بدم نه دیگران رو.حالت رو هر لحظه خوب کن با چیزایی که دوست داری وبهشون علاقه داری مطمئن باش خود به خود توجهت از ناخواسته هات برداشته میشه .

Sona1380
    مشارکت کننده

سلام عزیزمم منم اوایل که شروع کردم خیلی مثل تو بودم و سخت بود برام فقط باید ادامه بدی و سکوت کنی به جهان درونت توجه کن کم کم آدم های اطرافت تغیر میکنن و تورو میپذیرن ????

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.