در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    Sona1380
    مشارکت کننده

سلام به یاسمین عزیز و دوستان من یک مشورت میخواستم کنم فکر کردم بیام اینجا خیلی خوبه
    من ۲۰سالمه و دانشجوام و توی دانشگاه ب تازگی با یک پسر آشنا شدم و خیلی بهم احترام می‌زاریم و علاقه داریم بهم فقط موضوعی ک هست ایشون ممکنه که انتقالی بگیرن برن شهر خودشون و فاصله بیوفته اما باهم که صحبت کردیم تصمیم بر این شد که باهم. بمونیم و مدتی یکبار اون بیاد یا من برم مسئله ای هس کمی دوستانم میگن ک مجازی سخته و ممکنه جدایی پیش بیاد و کار اشتباهی میکنم حس تزلزل دارم ک راهم درسته یا نه اما هردومون تعهد داریم بهم و من توی ورکشاپ فرمان بودم قسمت هدف ها این رو نوشته بودم ک ایشون دقیقا همون ویژگی ها داره و علاقه دو طرفه هم هست ب تازگی ورکشاپ معاشرت هم ثبت نام کردم میشه راهنماییم کنید ک چه تصمیم بگیرم یا راهم درسته ؟

ياسمين
    مدیر

سلام. اگر احساست خوبه ، به اينكه دوستى ممكنه مجازى بشه و سخته و اين حرفا ، توجه نكن. نگران نباش و از لحظه ت لذت ببر ولى وابسته نشو. اگر هم به هر دليلى تصميم گرفتيد كات كنيد ، تجربهء خوبى بوده.
    روى اعتمادبنفس و عزت نفست هم هميشه كار كن كه رابطه ت خوب پيش بره.

Sona1380
    مشارکت کننده

یعنی ب حرفهای بقیه و مجازی بودن رابطه توجه نکنم ؟

Sona1380
    مشارکت کننده

آخه میگن که رابطه مجازی الکیه و یکم حس نگرانی دست میده ب آدم

ياسمين
    مدیر

ببين حس واقعى ت چيه ؟ قلبت چى مى گه؟ اگر تا الان كه همو مى ديدين به هم علاقمند شدين ، خب چه عيبى داره اگه يه مدت نبينين؟
    همه چى بستگى به احساس خودت داره

Sona1380
    مشارکت کننده

خودمون خیلی امید داریم
    حسمم میگه بمون اگر حالم اعتماد به نفسم خوب نگه دارم رابطه موفقی میشه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.اگه حست خوبه حتما این کارو بکن اما وقتی قبول کردی مهم اینه که با پیش اومدن تضاد جا نزنی وبدون حس نیاز ووابستگی وبدون اهمیت دادن به حرف دیگران واعتماد به خودت این رابطه رو داشته باشی.
    خیلی‌ها هستن که از دوتاکشور مختلف تونستن رابطه خوب وازدواج موفقی داشته باشن پس به فاصله فیزیکی ارتباطی نداره .

Sona1380
    مشارکت کننده

ممنونم از همه تون ♥️

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.