در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    Fateme
    مسدود شده

سلام دوستان من هر چی بیشتر فایل گوش میدم بیشتر ب باور های غلطم پی میبرم و فکر هابی ک واقعا آزارم میده ب کمبود اعتماد ب نفس زیاد باور راجع ب سلامتی ب مقاومت خیلی زیاد ذهنم برای تمرینات فایل رایگان ولی خودم ک نمیتونم حلش کنم هزینه کوچینک هم برام واقعا بالاست و همین بیشتر منو تو حس غم و ناامیدی میندازه لطفا راهنمایی کنید حس میکنم ناامید تر شدم .هیچ راهی نیست برای هزینه کوچینگ؟؟؟؟؟

ياسمين
    مدیر

سلام. بعضى از بچه ها كه نتيجه هاى خوب گرفتند فقط از فايلهاى رايگان استفاده كردند. پس فقط بايد صبور باشى و تمرينها رو انجام بدى. شكرگزارى عاليه اون رو به هيچ وجه فراموش نكن

Fateme
    مسدود شده

ممنونم؟ببخشید تعداد جلسات کوچینگ برای هر موضوع نهایتا چند جلسه هستش؟؟؟

ياسمين
    مدیر

براى هر شخص بر اساس مشكلى كه داره متفاوت هست

Fateme
    مسدود شده

یاسمین جان منظورم اینه میتونیم ماهی یک جلسه کوچینگ داشته باشیم؟؟؟

ياسمين
    مدیر

بستگى داره ولى احتمالا مى شه

freshte.ahmadi
    مشارکت کننده

سلام بچه ها من افغانستان زندگی میکردم و اونجا مشاوره گرفتم از دنیا جون و قرار بود تمریناتم رو انجام بدم بعد ۴۰ روز دوباره کوچینگ بگیرم اولا خیلی خوب بود چون بیکار بودم تمریناتم رو انجام میدادم بعدش که اومدم ایران اینجا درگیر کارای خونه جدید و اقامت‌و خرید وسایل شدیم و خونه داداشم بودم خیلی شلوغ بود و تمریناتم رو انجام ندادم..خلاصه میخوام بگم تضاد ها رو مانع میبینم و وسط راه دست میکشم همش دنبال اینم توی شرایط خوب تمرین کنم و باید حتما محیط اروم باشه و هی میگم این مشکلم حل شه بعد تمرینات که با همین کارام الان تقریبا ۸۰روز گذشته و من هیچ کاری نکردم?باید چیکار کنم تا دست از این عادتم بردارم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. اشكالى نداره از همين امروز تصميم قطعى بگير و به خودت تعهد بده كه فايلها رو گوش كنى و تمريناتو انجام بدى. هر روز يه كم بيشتر از روز قبل تمرين كن تا به ذهنت فشار نياد و بتونى عادتت رو تغيير بدى. توى اينستاى دنيا هم پُستى در همين مورد هست ببين

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .مطمئنن چون ذهنت وعادتهای قبلیت داره عوض میشه تضادها میان فقط باید با وجود تضادها ادامه بدی
    حتی شده با زور بشین وانجام بده به این فکر کن که ارزشش رو داره که بعد از سختی ها قراره لذت تغییر رو بچشی که خیلی خیلی می ارزه

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.