• این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 7 ماه پیش بدست Golshan به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Golshan
    مشارکت کننده

سلام خیلی ممنونم که وقت میذارید سوالمون میخونید و جواب میدید، ممنونم از این همه مهربانی❤
    عرضم به حضورتون من قبلا سرشار از انرژی منفی و خشم و خلاصه نگم براتون …
    ولی بجز مشکل مالی شدید تقریبا مشکل دیگه ای نداشتم…
    هیچوقتم به اون شکل مریض نمیشدم، اگرم مریضی پیش میومد، دکتر نمیرفتم محلش نمیذاشتم خودش خوب میشد….الان میفهمم نادانسته یه قانون رو رعایت میکردم…
    مدتیه که اومدم سایت فایل گوش میکنم، خیلی آرامش روحی گرفتم چیزی که هیچوقت تا حالا نداشتمش، دیگه غیبت نمیکنم، حسرت نمیخورم، حالم خوبه خودمو سرزنش نمیکنم، ادم، لبخند میزنم، با بچه هام بازی میکنم….. علاقه هام دنبال میکنم،
    و اما از وقتی حال روحیم خوبه، به طرز عجیبی پشت سره هم پشت سره هم مریضم، ریزش موی وحشتناک، گردن دردی که تا مچ دستهامو بی حس میکنه، معده دردهای خیلی بد، دوبار پشت سره هم کرونا گرفتم، سیاتیکم درد میگیره، کمرم قفل میشه، تمام صورتم شده پره جوش(من به عمرم صورتم جوش نزده بود) پریودم بهم ریخته، اصلا یه وضعیه، چشمهام هم به طور محسوسی ضعیف تر شده باورتون میشه؟؟ یعنی چی واقعا؟ من که از نظر روحی با پارسال همین موقع خودم، اصلا قابل مقایسه نیستم،

اینم بگم که همش سعی میکنم اصلا رو بیماری توجه و تمرکز نذارم ولی خب هست چکار کنم؟؟

ياسمين
    مدیر

سلام. تو ناخواسته دارى به بيمارى توجه مى كنى. چطورى؟؟ همينكه بيماريهاتو دايم توى ذهنت مرور مى كنى و حرفشو مى زنى و احتمالا براى بقيه تعريف مى كنى ، مى شه توجه. و دقيقا باورت همينطورى شكل گرفته. يعنى مثلا بار اول كرونا گرفتى ، بعد هى مطالب مربوط به اونو شنيدى و با بقيه حرفشو زدى و عوارضشو ديدى و … تا خانوادت گرفتند. دوباره بهش توجه كردى. بطورى كه باور كردى بدنت ضعيفه …پس بايد روى باورهاى سلامتى ت كار كنى. در ضمن درسته كه مى گى حال روحى ت خوبه ولى قطعا درونت هنوز ترس و ضعف و نگرانى دارى…..همين نگرانى ايمنى بدنت رو پايين مياره….فايلهاى اعتمادبنفس كه ٦ تا هستند هم بدردت مى خورن حتما گوش كن تا خودت رو بزرگتر و قوى تر از اين مسايل ببينى.

Golshan
    مشارکت کننده

وای ممنونم آره?❤❤

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.