صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › ارتباط با خدا › مرگ
- این موضوع 28 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست
Shahrzad Hasani بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
26/اسفند/1399 در 14:01 #41222
nako
کاربروقتی کسی حس خوبی نسبت به زندگی نداره و در عوض از مرگ دید خوبی داره و ازش نمیترسه و با اغوش باز ازش استقبال میکنه و دائم بهش فکر میکنه البته یک مرگ راحت بدون بیماری و زجر.چطوری میتونه جذبش کنه؟ایا این طرز تفکر باعث جذب بیماری و غم میشه؟به عنوان یک خواسته و انتخاب باید بشه یک مرگ راحت رو جذب کرد
26/اسفند/1399 در 14:09 #43268ياسمين
مدیرسلام. ما اون زمان که در حالت انرژى بودیم خودمون انتخاب کردیم که براى رسیدن به خواسته ها و لذت بردن از زندگى به جسم مادى بیاییم و همون موقع مشخص شد که کجا وارد مى شیم و چه موقع زمین رو ترک مى کنیم و دوباره بصورت انرژى به خدا مى رسیم. هدف لذت بردن از داشته ها و رسیدن به ارزوها و دستیابى به شادى و ارامش بیشتر هستش. در واقع با حفظ احساس خوب در لحظه و لذت بردن حتا از چیزاى کوچیکى که مى بینیم و بدست میاریم، این مسیر زمینى رو با حال خوب طى مى کنیم و به اتفاقات قشنگتر و احساس خوب بیشتر مى رسیم…..
با داشتن افکار منفى و احساسات بدى مثل غم ، ترس ، نگرانى ، حسرت و ….اتفاقات بد و درنتیجه احساسات بد بیشترى نصیبمون مى شه
پس چه خوبه که از این فرصتى که به ما توى زمین داده شده نهایت استفاده رو بکنیم و در زمان مشخصى که از قبل تعیین شده ، به سمت خدا برگردیم. الان فقط باید به ایجاد زندگى لذتبخش فکر کرد. نه چیز دیگه
کتابهاى سفر روح و سرنوشت روح دکتر نیوتن همه چیز رو در این باره توضیح داده… شاد باشى??26/اسفند/1399 در 14:15 #43269پرستو پرکا
مشارکت کنندهعزیزم فقط سعی کن از مقوله مرگ ترسی نداشته باششی، همین. اینکه بخوای دائم بهش به این شکلی که گفتی فکر کنی ناخودآگاه فرکانس ترس و مریضی و … رو میفرستی، سعی کن رهاش کنی و از زندگیت لذت ببری?
26/اسفند/1399 در 14:16 #43270S S
مشارکت کنندهسلام دوست عزیز
به زندگی هم باید حس خوبی داشت اگه زندگی را با شادی و لذت و حس خوب پشت سر بگذاریم قطعا در ادامه این حس خوب مرگ خوبی هم داریم26/اسفند/1399 در 16:06 #43271Goli61
مشارکت کنندههمین الان این خواسته سبب بیماری به نام افسردگی شده .
خدا نعمت زندگی رو به شما داده .ایییییینهمه فراوانی و نعمت هست که شما میتونین بخواهین و بدستش بیارین .الان قوانین رو یاد گرفتین ؛که من شک دارم درست درک کرده باشین ،میخواین مرگ رو جذب کنین ؟؟؟؟؟؟اینهمه لذت در دنیا وجود داره .میتونین بخواهین و بدستش بیارین .مرگ رو انتخاب کردین ؟
مطمئنید حستون به مرگ خوبه ؟ مطمئنید آثار افسردگی نیست این حس خوب نسبت به مرگ ؟26/اسفند/1399 در 16:06 #43272Goli61
مشارکت کنندهمرگ چجودی باید پیش بیاد ؟ تصادف کنی .ایست قلبی داشته باشی . مریض بشی .مرگ با اینا به وجود میاد . ببین چیا رو داری جذب میکنی … همونطور که میدانی خواستن دست ماست ولی راه رسیدن به خواسته دست ما نیست .
شما اگر با این تفکر ناخواسته هارو جذب کنی چی ؟26/اسفند/1399 در 16:07 #43273Goli61
مشارکت کنندهببین لذت بردن از زندگی نباید حتما لاکچری باشه . باور کن باور کن اون لذت بردنهای تو اینستا لذت نیست همش فیلمه واسه چشم دراوردن و خودنمایی یا تبلیغ .تو همین زندگی معمولی با گلدانهای گل با یه دوش گرفتن ساده با یه تمیز کردن خونه با سپری کردن یه روز کنار خانواده در طبیعت میشه لذت برد وقتی به خاطر این لذتهای کوچک شکرگزار باشی لذتهای بیشتر و بیشتر میاد سراغت
26/اسفند/1399 در 16:10 #43274parastookahrizi71
کاربردوست عزیز تا زمانیکه ما توی این جهان هستیم باید شاد و خوشبخت و باشیم و از زندگی لذت ببریم و مرگ هم برای همه ما هست و در نهایت ما همه به انرژی منبع وصل میشیم پس وقتی میدونیم یک روزی میمیریم دیگه چرا از زندگی زمینیمون لذت نبریم.؟؟
26/اسفند/1399 در 16:10 #43275parastookahrizi71
کاربرنَوای عزیز ببین چرا حس خوبی به زندگی نداری؟
جهان هستی پراست از نعمتهای بیشماری که باعث بوجود آمدن حس وـحال خوب میشه سلامتی خودت بزرگترین شادی هست و همین باعث میشه بهترین حس رو به خودت و اطرافت داشته باشی.26/اسفند/1399 در 16:10 #43276parastookahrizi71
کاربربنظره من اینکه حس خوبی روـنداری و این حس باعث شده به مرگ فکر کنی حتماا حتماا از دنیا جون وقت مشاوره بگیر.
26/اسفند/1399 در 16:12 #43277ستاره
مشارکت کنندهعزیزم شما سفر سه رو هم اگر تهیه کرده باشی
اونجا دنیا جان قشنگ توضیح داده که خودمون انتخاب کردیم که بیایم به این دنیا حتی جسم و شرایط رو خودمون انتخاب کردیم26/اسفند/1399 در 16:12 #43278ستاره
مشارکت کنندهخودمون خواستیم بیایم و کم کم توی یک زمینه ای که علاقه داریم کشف کنیم خودمون رو و سیر تکاملی کمال رو طی کنیم و به کمال برسیم
همه از خداییم و به خدا هم برمیگردیم26/اسفند/1399 در 16:13 #43279ستاره
مشارکت کنندهما اومدیم تا لذت ببریم و مسیر رشدمون رو کشف کنیم و برای رشدمون با شادی و لذت تلاش کنیم
فقط خودمون یادمون نمیاد چون ما ناقصیم و کمال مطلق خداست
ما یادمون نمیاد برا چی اومد چون یادمون میومد که همه چی پرفکت و عالی بود و نیاز به تلاش نبود
و نیازی نبود که بیایم26/اسفند/1399 در 16:13 #43280ستاره
مشارکت کنندهما بخشی از خدا هستیم
خدا این زندگی رو بهمون داده تا ازش لذت ببریم
زندگی قشنگی های زیادی داره کافیه دقیق شی و کوچیک ترین چیزهارو ببینی و دقت کنی و شکرگذار باشی و ببینی که روز به روز قشنگ تری زندگی بهت نشون میده26/اسفند/1399 در 16:13 #43281ستاره
مشارکت کنندههمشه بخودم که گل رز قرمز رو خیلی دوس دارم
بیشتر وقتا هدیه میگیرم از دوستان و خودم برا بقیه میگیرم رزقرمز
کافیه من ی بار انتقاد کنم و بگم چرا برام میخرین چقد زشته
مشخصه دیگه اون فرد برام نه تنها گل نمیخره بلکه تا ابد هیچ هدیه ای بهم نمیده
باید بخاطرچیزهای که خدا بهمون داده کوچیکترین و جزی ترین چیزها شکر گذار باشیم تا خدا ببینه و بگه این خوشحال از چیزهای کوچیکی که بهش دادم -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.