در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    HAmedeh95
    مشارکت کننده

سلام دوستان من چند روز بهترین دختر خاله ام رو به طور کامل ناگهانی از دست دادم وتمام ذهنم درگیره ومدام گریه میکنم که جووون بود مجرد بود وبیقرار شدم تا میام خودمو آروم کنم ذهنم مقاومت میکنه وتمام بدنم میلرزه .آیا آدما پس از مرگ آرامش دارن خیلی حوون بود واین دلمو به درد میاره.میش راهنمایی کنید ممنون

ياسمين
    مدیر

سلام. مطمئنا الان شرایط سختى دارى ولى مرگ قراردادى هست که خود فرد قبل از تولد با اطلاع از اون به این جسم زمینى وارد شده و با سفر به اون دنیا بدلیل اتصال به خدا و منبع انرژى ارامش زیادى نصیب شخص مى شه…. حتما فایل رایگان دنیا رو ببین.

HAmedeh95
    مشارکت کننده

ممنون یاسمین جان .من یه عکس از دختر خاله ام که خیلی کم موهاش پیدا س پروفایلم گذاشتم وبعضی میگن اون با این عکس به عذابه ودست به دست میجرخه عکسش وشما باعث عذابش هستن آیا واقعیت داره یعنی خدا به خاطر یکم از موهاش پیداس اونو عذاب میده

ياسمين
    مدیر

اون چون به انرژى منبع وصل شده اسایش و ارامش داره …..

S S
    مشارکت کننده

سلام دوسِت عزیز
    روح دختر خاله ات به آرامش رسیده فقط دوریش برای نزدیکان سخته
    اگه کتاب سفر روح از دکتر مایکل نیوتون را نخوندی حتما پیشنهاد می کنم وقتی آرومتر شدی بخون متحول میشی

Honey H
    مشارکت کننده

دوست عزیز شرایط شما قابل درکه. اما توصیه اکید مى کنم کتاب سرنوشت روح رو بخون تا آروم بشى و بدونى که ما از کجا اومدیم؟ ، چرا اومدیم؟ ، چطور خودمون انتخاب کردیم بیایم؟ ، و موقع رفتنمون چقدر رها و خسته ایم.!

سلام به نظرم وقتی عزیزی رو از دست میدیم اوایل نباید دنبال این باشیم که چیکار کنم اروم بشم گریه نکنم،فرکانسم رو بالا ببرم
    این طبیعیه که ناراحت بشیم و گریه کنیم
    باید این حق و ب خودمون بدیم
    باید زمان بدیم یعنی وقتی یکم آروم تر شدیم و یکم از شدت ناراحتی مرگ عزیزمون کم شد حالا بگردیم دنبال آرامش و حال خوبمون که تو اون حال بد ثابت نمونیم
    این حرف دنیا جون که گفتن هرکسی انتخاب میکنه که کی از این دنیا بره و به وجود برترش بپیونده تا حدود زیادی آرامش میاره که میگیم اون خودش این مرگ و انتخاب کرده
    روح همه درگذشتگان غرق در آرامش باشه الهی

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.