در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Sohylakhezri43
    مشارکت کننده

سلام یاسی جونم مراقبه که انجام میدم اول بارها بیذهنی داشتم اما الان بعد بی ذهنی یه نبض محکم توی سرم احساس میکنم که انگاری وسط پیشونیم هست ودل میزنه آیا درسته کارم تا حالا برام پیش نیومده البته یه هفت هشت دقیقه بعد از شروع مراقبه اینجوری میشم بعداز 8دقیقه آروم میشه انگاری مراقبه من تو15دقیه اینجوریه آیا باز ادامه بدم ممنون جواب میدی

ياسمين
    مدیر

سلام. ادامه بده و توجه نكن. بعد از یه مدت از بین میره، اینا واکنش‌های ذهن هستند که به شکل‌های مختلف خودشونو نشون میدن… هر دفعه که میشینی منتظرش نباش، چون ممکنه دیگه نیاد

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام تا اونجايي كه من ميدونم تمام اينها مقاومت ذهنيه براي تغيير نكردن از نظر من به كارت ادامه بده ولي باز اين نظر منه دوستان ديگه هم شايد جواب علمي تري داشته باشن

Sohylakhezri43
    مشارکت کننده

ممنون درست میگید امروز خیلی خیلی کمتر بود بازم ممنون جوابم رودادیدعجب ذهن کارش باحاله

Sohylakhezri43
    مشارکت کننده

ممنون

Erfaneh
    مشارکت کننده

سلام من فقط اولین بار مراقبه انجام دادم واقعا حس کردم روحم از بدنم جداست خیلی احساس سبکی خوبی داشتم ولی الا اینجوری نیس به چه دلیله؟ و اینکه چند دقیقه باشه خوبه؟ من موقع مراقبه سرم خود به خود تکون میخوره آیا عادیه؟

ياسمين
    مدیر

سلام. اشكالى نداره هميشه شبيه هم نيست. ادامه بده تكون خوردن سر هم مهم نيست. ٥ تا ١٠ دقيقه خوبه

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.