صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی مدیریت افکار منفی

• این موضوع 4 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال پیش بدست ياسمين به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    soraya9
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر
    من نمیتونم افکار منفی که به ذهنم هجوم میارن رو کنترل کنم مثلا وقتی که با برادرم دعوام میشه اینقدر این موضوع توی ذهنم میچرخه و شاخ و برگ پیدا میکنه که شبیه فیلم جنایی میشه ذهنم از کاه کوه میسازه که رو سرم خراب میشه مدام سعی میکنم ذهنم رو مشغول کنم مثلا ذکر میگم زبان بخونم ولی همه تمرکزم رو موضوع دعواست و مدام دارم توی ذهنم کم و زیادش میکنم واقعا کم اوردم نمیدونم چیکار کنم میشه راهنمایی کنید ممنون

ياسمين
    مدیر

سلام. كار ذهن همينه. بايد بهش توجه نكنى. مراقبه و شكرگزارى خيلى كمك مى كنه

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

فایل چگونه افکار منفی را مدیریت کنیم رو بارها وبارها گوش بده وبه این فکر کن که فقط تا افکار منفی میاد توذهنت به ذهنت بگو ساکت وبگو اجازه نمیدم منو غرق چرندیاتت کنی ونمیذارم منو به هرسمتی بکشونی باهاش مقابله کن اما برای هر یه تلاشی که تونستی فکرت رو ببری به سمت مثبت خودت رو تشویق کن .چون ارزش درونی تو خیلی بالاتر از اینه که بخوای دائم فکرای بد کنیوخودت رو وتوجهت رو بذار روی چیزی که دوست داری وعلاقه داری یا از خونه بزن بیرون .به دوست پرانرژی که داری زنگ بزن یا هر کار دیگه ای که حالت رو خوب میکنه وهمچنین فایلای اعتماد به نفس روهم خیلی گوش کن

Zohreh99
    مشارکت کننده

سلام میشه راجع به شکرگزاری نوشتن یکم توضیح بدید روزی ۱۰ تا میتویسم ولی نمیدونم درسته یانه

ياسمين
    مدیر

در اين مورد فايل رايگان هست

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.