در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    fati74
    مشارکت کننده

سلام به دوستای مثبت خودم
    من چند ماهه مرتب ک ن ولی سعی میکنم هرشب مدیتیشن کنم
    زمان مدیتیشن تا میرم توی حالت بی ذهنی میترسم و چشمامو باز میکنم
    اولین ترسم بخاطر کتاب استر بود ک ابراهام اومد باهاش حرف زد??‍♀️
    دومین ترسم بخاطر این پیجای قانون جذبه ک در مورد مدیتیشن پست میزارن من کامنت بقیه رو میخوندم یکی گفت خود ب خود دستام تکون میخوره یا روح اومده تو جسمم منم ازون وقت تا الان با چشم باز و زل زدن ب شمع مدیتیشن میکنم
    خواهش میکنم اگر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه که ترسم بریزه??‍♀️?

ياسمين
    مدیر

مديتيشن يعنى بى ذهنى. جايى كه ياد مى گيرى به افكار بدى كه توى ذهنت هستند توجهى نكنى و بتونى با منبع آگاهى درون خودت ارتباط بگيرى… تكون خوردن دست هم مهم نيست

fati74
    مشارکت کننده

مرسی

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام با موزيك درماني شروع كن چشمات رو ببند و ببين اتفاقي نميفته و بعد از مديتيشنهاي كوتاه شروع كن تو روز مديتيشن كن هردفعه به اين باور برس كه تمام اونها ترسي بيش نيست و درنهايت اينكه تمام اينها تله هاي ذهني هستن براي جلوگيري از تغييرت

Forough6768
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر
    ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنین ،چند ماهی هست که وقتی مدیتیشن انجام میدم بشدت فشارم پایین میاد و سرم گیج میره ،چیکار کنم؟؟?

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

حتما خیلی به خودت فشار میاری مدیتیشن ینی در راحت ترین شکل بدنت رو قرار بدی حتی به حالت دراز کش وتمرکزت فقط روی دم وبازدم باشه .وزمانش رو هم کوتاهتر کن وخیلی به خودت سخت نگیر مهم آرامشی هست که باید بگیری

2Ameneloori
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر
    میگم میشه اینکه میگن بی ذهنی یعنی چی؟
    مثلا من مدیتیشن انجام میدم الان تقریبا بیست روزی میشه و خییییلی بهتر شدم روزبروز انگار راحتتر میتونم ارتباط بگیرم.
    من آهنگ مدیتیشن میذارم و اولش ب نفسهام تمرکز میکنم بعدش به تمام بدنم فکر میکنم و تو ذهنم این جمله میاد ک من الان در متعادلترین حالتم همه سلولهام داره به بهترین شکل ممکن کارشون میکنن!
    همین این فکرا هم نباشه یعنی؟دارم درست انجام میدم؟
    پیشاپیش ممنون از جوابتون ??

ياسمين
    مدیر

يعنى بتونيم افكار مختلف رو مشاهده كنيم تا رد بشن و برن…..

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.