در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Ff136500
    مشارکت کننده

سلام عزیزان
    پسرم سرماخوردوبعدهمسرم ومن البته، من وهمسرم سعی کردیم باخوب نگه داشتن احساسمون وگفتن مانترا سیستم عصبی بدنم ،حالمون وخوب نگه داریم ولی پسرم عفونت زده دندونش یه شبم دندون درد گرفت دوشب گوش دردالان هم دوروز چشمش پرازعفونت شده همسرم میگه مال اینه که کتاب مغازه جادویی جیمزوهمش گوش میدادم درمداربیماری قرارگرفتیم این هفته هم دائم ۶فایل اعتماد بنفس تکرارمیشد ممنون میشم راهنمایی کنید

ياسمين
    مدیر

سلام ، قطعا برايند افكار و احساسات منفى و باورهاى نادرست شما بيشتر بوده كه مريض شديد ولى بجاى اينكه فكر كنى چرا اينطورى شد ( كه خودش دوباره باعث ناراحتى مى شه ) به اين فكر كن كه چقدر نسبت به قبل تغيير كرديد كه تونستيد زود خوب بشيد و مشكل جدى ايجاد نشده… فايلهاى سلامتى هم كمكت مى كنه

Ff136500
    مشارکت کننده

ممنونم عزیزدلم خداروشکرکه هستید

ياسمين
    مدیر

❤️❤️

Elham1349
    مشارکت کننده

سلام دوست عزیز منم خیلی مریض میشم وتو تلویزیون برنامه ی طبیب زیاد نگاه میکردم واین خیلی به رشد وآگاهی من کمک می‌کرد ولی چون شنیدم نگاه نمی‌کنم وبابت این مسئله ناراحتم میخواستم بدونم علت این همه مریضی واسه اینه ولی خب از اون طور خیلی چیزا یاد گرفتم وفک نمیکنم به ضرر من بوده باشه میشه راهنمایی کنید

ياسمين
    مدیر

سلام بله يكى از دلايلش مى تونه توجه زياد به برنامه اى كه درمورد بيمارى هست باشه

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.