• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست Leilayekta به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Leilayekta
    مشارکت کننده

سلام به دوستان عزیز
    من چندماهی هست که با سایت آشنا شدم و ورکشاپ فرمان از تو اطاعت از جهان رو تهیه کردم و گوش دادم و فایلهای رایگان رو هم گوش میکنم.خیلی حسم بهتر شده و آروم تر شدم ولی یه مشکلی دارم که هنوز نتونستم براش راهکار پیدا کنم و اون هم رابطه با همکارانم هست.من یه آدم منضبط و دقیق هستم و مبادی آداب.در ضمن من توی یه محیط فروشگاهی کار میکنم با فروشنده ها و کارگرها در ارتباط هستم .یه سری رفتارها و شوخی هایی دارن این افراد که من نمیتونم باهاشون کنار بیام مثل متلک گویی و غیبت کردن و قضاوت کردن و یا از زیرکار در رفتن و یا کنجکاوی توی کار دیگران.به عنوان مثال حتی به میزان آب خوردن من توی روز هم کار دارن.و همین ها باعث میشه که من ترجیح بدم خیلی باهاشون صحبت نکنم و سرگرم کار خودم باشم و یه جورایی فکر میکنم که اینجا جایگاه من نیست و ارزش من خیلی بیشتره و همکارام در شأن من نیستن و باید توی یه محیط کاری بهتر با فرکانس بالاتر باشم.یه وقتهایی به خودم نهیب میزنم که داری مغرور میشی ولی الان هم امکان تعویض شغل ندارم.به نظرتون چکار کنم که راحت تر با محیط کنار بیام و حس خوب خودم رو از دست ندم.البته من خودم یه خصلتهایی مثل غیبت و قضاوت رو داشتم ولی سعی کردم کمرنگش کنم و یکی از دلائلی هم ازشون فاصله میگیرم اینه که نمیخوام توی غیبت کردنشون شریک بشم.میدونم خیلی طولانی شد ولی لطفا راهنمایی کنید چکار کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. هرچى در اطرافت مى بينى ، بازتاب درون خودته. انعكاس افكار ، احساسات و باورهاى خودت.با اينكه روى خودت كار كردى ولى هنوز هم توى ذهنت بقيه رو قضاوت مى كنى ، كنجكاوى دارى و از اين قبيل رفتار.

اگر مى خواى جايگاه شغلى ت رو عوض كنى بايد همين الان از همين كارى كه دارى احساس رضايت داشته باشى. يعنى بايد به نكات مثبتش توجه كنى تا احساست بهتر بشه. مثلا اگر مسيرش نزديكه يا حقوقش خوبه يا ساعت كارى مناسبه يا هر نكتهء كوچيك ، همونا رو براى خودت بزرگ جلوه بده و قدردان باش
    وقتى توجهت رو از چيزايى كه دوست ندارى( رفتار نامناسب همكارها) بردارى و به جاش به چيزايى كه دوست دارى توجه كنى و به احساس خوب برسى ، شرايطى پيش مياد كه يا شغلت عوض مى شه يا رفتار مناسبى از همكارات مى بينى !!
    خودباورى ت رو هم افزايش بده و هيچوقت خودتو سرزنش نكن…..

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.وقتی تو درونت وانرژی وفرکانسهات عوض بشه دیگه صحبت‌هایی که دوست نداری نمیشنوی یا اونها در مقابل تو سکوت میکنن یا حرفایی میزنن که تو دوست داری پس تو هنوز باید بیشتر روی باورهات کار کنی اما بدون هيچ عجله ای مطمئن باش وقتی توجهت رو بذاری رو تغییر خودت وبه کارها وحرفای اونا توجهی نکنی به مرور زمان تو قوی‌تر میشی و شرایطی پیش میاد که تو دوست داشته باشی.
    فقط یه نکته اینه که ما انسانها همه یک روحیم در جسمهای مختلف پس هممون یکی هستیم هممون خطا میکنیم پس نمیتونیم بگیم من خوبم اونا بدن.فقط ما با قدرت اراده انتخاب کردیم افکار وباورهامون رو کنترل کنیم.
    ادامه بده به تلاش‌های ذهنیت قطعا اتفاقات بهتری برات میوفته.

Leilayekta
    مشارکت کننده

مرسی واقعا ممنون از جوابتون

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.