صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی محدودیت خانواده

• این موضوع 2 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال پیش بدست Fatemeh6761 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Yegane.74
    مشارکت کننده

سلام دوستان وقت بخیر،من دختر ۲۶ ساله هستم ساکن یکی از شهرهای غربی ایران،اما در جنوب ایران دانشجوی پرستاری ترم آخرهستم و اونجا توی خوابگاه زندگی میکنم،من فرزند وسط هستم و دوتا برادر دارم فقط،مسئله‌ی من این هستش که از کودکی بخاطر اینکه خانوادم مذهبی هستن و پدرم نظامی،خییییلی تحت محدودیت بودم و هستم هم از لحاظ حجاب و پوشش هم اینکه حق بیرون رفتن و رفت و امد با دوستام یا کسی رو نداشتم و ندارم،حتی الان! تایمهایی که شهرمون نیستم و میرم دانشگاه بیشتر اوقاتم رو بادوستام میگذرونم یا یواشکی باهاشون سفر میرم اما به محضی که ترم تموم میشه یا قرنطینه کرونا شروع میشه و برمیگردم خونه،دوباره حبس بودن شروع میشه و بارها بابتش جروبحث کردم باخانوادم حداقل تونستم کاری کنم دیگه چادر نپوشم زورکی! اما حتی حتی مادرم طرفدار من نیست و همشون یه طرز فکر دارن برخلاف من که طرزفکرم کاملا متفاوته و سعی میکنم بروزشم ندم که باهام لج نیفتن!هربار که باهاشون حرف میزنم حتی آروم،باهام لج میکنن و محدودیتها و فشارهارو بیشتر میکنن،گاهی به فرار کردن از خونه فکرمیکنم و گاهی به خودکشی،حتی یکبارم اقدام کردم?حتی پول درستی هم بهم نمیدن بخوام برم پیش مشاور،درحدیه که چندروز از ماهمو بگذرونم،توی قرنطینه خواستم برم کارکنم اما کرونارو بهانه کردن و نذاشتن و بهم میگن صدسالتم بشه چون دختری اجازه نداری بری بیرون یا حتتتما باید با مادرت بری و برگردی زود،توروخدا خوااااهش میکنم راهنماییم کنید و کمکم کنید که چیکارباید بکنم واقعا خسته شدم از این شرایط،درصورتیکه برای برادرام هیچ محدودیتی وجود نداره،من حتی اجازه ندارم تا پارک سرکوچمون یا خونه خالم برم چه برسه دوستانم…??

ياسمين
    مدیر

سلام. راهش اينه كه عزت نفس و اعتمادبنفست رو افزايش بدى… اون موقع ست كه از موضع بالا و قدرت حرف مى زنى نه ضعف. و بدون جنگ و دعوا مى تونى به اهدافت برسى. در طول اين مسير ، بجاى اينكه خودت رو قربانى ببينى ، به نكات مثبت زندگى ت و خانواده ت توجه كن و بابتشون قدردان باش. حفظ حال خوب تو شرايط رو عوض مى كنه…
    فايلهاى رايگان رو گوش كن…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.هیچکس حق نداره برای کسی تعیین تکلیف کنه .هر آدمی مسیرش با بقیه فرق میکنه اصلا به هیچ عنوان باهاشون بحث و لجبازی نکن .همه چیز به درون خودت برمیگرده اول توجهت رواز روی جنبه های منفی خانوادت بردار به خصوصیات خوبشون توجه کن .کمتر حرف بزن بیشتر سکوت کن وفقط با گوش دادن به فایلها وکار کردن روی خودت فقط خودت رو مسئول بدون وخودت رو تغییر بده.تو میتونی یه کار اینترنتی داشته باشی توی خونه انجام بدی .اما اول باید همه توجهت روی خودت باشه وفقط روی اعتمادبه نفست کار کنی .تو روح قدرتمنی داری که خیلی توانایی داری فقط باید به درونت وصل بشی واز هر چیزی که داری لذت ببری وحالت رو خوب نگه داری .وقتی تو خوب بشی اونوقته که خانوادت تغییر میکنن واصلا در مقابل تو سکوت میکنن وخیلی راحت یا جهان تورو از اون محیط دور میکنه یا کاری میکنه که اونا به شکلی که تو میخوای تغییر کنن.فرار کردن ویا خودکشی نشون دهنده اینه که خودت رو ضعیف میدونی درحالیکه تو خیلی راحت با قدرت ذهنت میتونی خودت رو از درون قوی کنی.تو دراین شرایط سخت قراره رشد کنی و خودت رو بکشونی بالا پس تنها راهش کار کردن روی خودته.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.