سلام به همه عزیزان من یه سوال خیلی جدی داستم واقعا نمیدونم چ طوری درستش کنم
چ طوری میشه ک تعهد داشته باشی به انجام تمرینات و یا گوش دادن فایل ها؟ یه راه حل بدید لطفا..
خیلی دوس دارم ک یه تعهدی باشه ممنون میشم راهنمایی کنید..
سلام. اگر انگيزه داشته باشى ، بخواى به اهداف و آرزوهات برسى ، آرامش و زندگى شادى رو روى زمين تجربه كنى و خودت رو خالق زندگى ت بدونى متعهد مى شى كه تمرينات رو انجام بدى
ولى اگر خيلى برات مهم نباشه ، نخواى از دايره امن ت بياى بيروى ، درجا بزنى و نخواى پيشرفت كنى ، ديگران رو مقصر بدونى و فقط روزمرگى داشته باشى ، متعهد نمى شى..
هدفهات رو به ترتيب اولويت بنويس و براى ٢-٣ تاى اولى ش اقدام كن…
بنویس برای خودت که چی تورو کشوند به این سایت وگوش دادن فایلها ؟مسلما هممون یه احساس آرامش وحال خوب رو تجربه کردیم از گوش دادن به فایلها که اومدیم تو این مسیر پس مهمترین دلیل برای متعهد بودنت میتونه حس وحال خوبت باشه.اگه تو احساس خوبی پیدا نمیکردی اصلا این مسیر رو دنبال میکردی.پس برای بالا بردن کیفیت زندگیت واینکه تمرکزت روی حال خوبت باشه به خودت تعهد بده که من برای اینکه حال خوب پایداری تا آخرین روز عمرم داشته باشم باید یه کم به خودم سختی بدم وتمرین انجام بدم وفایل گوش بدم وبه خودم اطمینان بدم که تنها مسیری که منو به خوشبختی وآرامش بیشتر میرسونه همین مسیره .اگه یه سری چهارچوب برای خودت مشخص کنی که از این به بعد یه سری کارها رو انجام نمیدم ویه سری کارها رو تا آخر عمرم انجام میدم اونوقته که تا روزی که زنده هستی غیر از شادی ولذت وقدرت وزیبایی وعشق هیچ چیزی رو تجربه نمیکنی وهیچ تضادی تورو در هم نمیشکنه وفقط درسش رو میگیری وازش عبور میکنی .پس از امروز برای خودت یه برنامه ای بذار وطبق اون پیش برو .مثلا از صبح که بلند میشی شکر گزاری بنویس.هر زمان که انرژی داشتی فایل گوش بده.تا شب حالت رو خوب نگه دار اگه تمرینی داری انجام بده.آخر شب باز شکر گزاری کن وبا حس خوب بخواب.البته اینا مثال بود به شکل کلی تو هر کاری که حس خوبی بهت میده انجام بده همین که بتونی در لحظه ی حال واکنون زندگی کنی به گذشته وآینده فکر نکنی متعهد میمونی به مسیر.