صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی مانع تراشی ذهن برای اتفاقات خوب

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    rahele
    مشارکت کننده

سلام دوستان خوبم
    من یه مسئله ای دارم که هر اتفاق خوبی که بخاد تو زندگیم بیفته،مثلن بهم بگن هفته آینده اتفاق عالی ای که میخواستی برات محقق میشه،فورا ذهنم گارد میگیره که نه، الان که نمیشه ..باید اینطوری بشه اونطوری بشه بعد
    میدونم بخشیش بخاطر موانعی بوده که در گذشته داشتم،و بخشیش هم مادر وسواسم که می‌گفت نه الان آمادگی نداریم
    اما من رو خودم کار کردم اما این مشکل هنوز همراهمه
    البته با گوش دادن به وویس ها فهمیدم تمامیت خواه هستم

ياسمين
    مدیر

سلام. ذهن منفى باف هستش و مى خواد توى منطقه امن خودش بمونه و نذاره هيچ تغييرى اتفاق بيفته. مهم اينه كه به اون گوش ندى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .اگه به این فکر کنی که ذهنت همش میگه نمیشه یا ممکنه نشه اونوقته که دیگه اگرم به خواستت برسی چون مدام نگران بودی که نکنه نشه اون لذتی که باید ببری نمیبری پس تو حالت رو خوب نگه دار وتا فکرش اومد توذهنت که نکنه نشه بگو من یه قدم خودم که حفظ حال خوبم هست رو برداشتم پس مطمئنم که قدم بعدی که با جهانه انجام میشه پس رهاش میکنم ومطمئنم به همونی که میخوام میرسم.خودت رو سرگرم کارایی کن که توجه ذهنت رو از اون موضوع برداری.

rahele
    مشارکت کننده

ممنونم عزیزان
    یاسی جون،من مدتیه که از حاشیه امن سفت و سخت و طولانی که داشتم خارج شدم و به قولی یه تکون اساسی به خودم دادم،اون مشکلی که گفتم دارم میتونه از رسوبات اون مدت که تو حاشیه امن بودم و منفعل بودم باشه؟

ياسمين
    مدیر

بله. هنوز ته ذهنت باورهاى غلطى وجود دارند كه مثل ترمز عمل مى كنند…. اون ها از زمان بچگى تا الان وارد ناخوداگاهت شدند و اونا هستند كه باعث بروز اتفاقات مى شن…

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.