در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Zah.Hoseini1991
    مشارکت کننده

سلام من یک ساله ازدواج کردم و چون همسرم بچه کوچک خانواده هست با مادرش تو یه خونه زندگی میکنیم
    مادرشوهرم خیلی تلخ و بداخلاقه تو همه چیز دخالت میکنه نمیتونیم حتی غذایی که دوس داریم بخوریم از کوچیکترین مسائل گرفته تا بزرگ تو همه چی دخالت میکنه و تاثیر گذاشته رو رابطه من و همسرم نمیتونیم دو نفری جایی بریم همه جا همراهمونه
    من دائما حس ترس دارم ازش چون خیلی تند برخورد میکنه استرس تپش قلب و بی قراری دارم و متاسفانه نمیتونم مستقل شم چون بقیه اعضای خانواده فقط از ما انتظار دارن بنظرتون باید چیکار کنم زندگیم حداقل آروم طی شه

ياسمين
    مدیر

سلام
    هر اتفاقى اطراف تو ميفته ، بازتاب درون توست. احساس كم ارزشى ، ترس ، نگرانى و اعتمادبنفس كم باعث مى شه اين رفتار رو از ايشون ببينى. روى خصوصيات خوب مادرشوهر و نعمتهاى زندگى ت تمركز كن تا تغييرات رو ببينى
    بايد فايلهاى رايگان رو گوش كنى تا متوجه قوانين حاكم بر جهان بشى…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.اگه مادر شوهرت با شما زندگی نمی‌کرد چه حسی داشتی؟همون حس رو الان در وجودت ایجاد کن
    فکر کن همین الان داری با همسرت تنها زندگی میکنی
    اگه بتونی توجهت رو از مادرشوهرت برداری وبذاری رو تغییر خودت کم کم اوضاعی پیش میاد که زندگیتون مستقل میشه
    فقط اول از همه باید خودت رو مسئول ببینی وبدونی دلیل اینکه رفتارهایی میبینی که دوست نداری دلیلش فقط خودت وباورهای غلطت هست
    پس انگشت اتهامت رو همیشه بگیر سمت خودت
    وبرای تغییر باورهات شروع کن
    توی خونه فقط سعی کن هندزفری بذاری تو گوشت وفقط فایل گوش بدی
    به مرور نشونه ها ظاهر میشن به شرطی که با قدرت ادامه بدی حتی اگه اوضاع خوب نبود.

Zah.Hoseini1991
    مشارکت کننده

مرسی از هردوی شما

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.