در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    9797Bahar
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
    من بچه که بودم تا ۱۴سالگی اینا نقاشی می‌کشیدم در واقع استعدادشو داشتم و یادمه خیلی ازش لذت می‌بردم بدون هیچ چشم داشتی عاشقش بودم ولی ی اتفاقاتی افتاد که دیگه لذتش برام از بین رفت حالا اون استعداد خیلی بیشتر شده ولی اون لذت دیگه نیست و خیلی دلم برای اون لذت تنگ شده
    بنظرتون چجوری میتونم اون لذت بردن از نقاشی رو به خودم برگردونم؟

ياسمين
    مدیر

سلام احتمالا يه ترس درونى ، يه تعريف و باور غلط باعث شده اين احساس رو داشته باشى ….ديد و نگاهت رو عوض كن و باور خوبى در اين مورد بساز. روى اعتمادبنفست هم كار كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

شاید نقاشیت رو برای تایید گرفتن از دیگران میکشی چون خودت گفتی بچگی بدون هیچ چشم داشتی میکشیدم والان وقتی نقاشی میکشی نگران این هستی که نکنه نقاشیم مورد تایید نباشه یا شاید نقاشی رو میکشی برای یه عامل بیرونی واین حس از عدم اعتمادبه نفس میاد .هروقت که میخوای نقاشی بکشی یه عکس بچگی که خیلی دوسش داری رو کنارت بذارتصور کن وببین که داری کودکی خودت رو میبینی که داره با شوق وذوق نقاشی میکشه وتوام در کنارش داری نقاشی میکشی وبا شوقی که اون زمان داشتی بکش فقط برای لذت وعلاقه خودت نه هیچ دلیل بیرونی .فقط خودت ونقاشیت رو اولویت قرار بده وتا جایی که میتونی اعتمادبه نفست رو بالاتر ببر به مرور زمان میبینی که لذتت بیشتر میشه

9797Bahar
    مشارکت کننده

خیلی ممنون از جواب های عالیتون?

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.