سلام وقت بخیر
من بچه که بودم تا ۱۴سالگی اینا نقاشی میکشیدم در واقع استعدادشو داشتم و یادمه خیلی ازش لذت میبردم بدون هیچ چشم داشتی عاشقش بودم ولی ی اتفاقاتی افتاد که دیگه لذتش برام از بین رفت حالا اون استعداد خیلی بیشتر شده ولی اون لذت دیگه نیست و خیلی دلم برای اون لذت تنگ شده
بنظرتون چجوری میتونم اون لذت بردن از نقاشی رو به خودم برگردونم؟
سلام احتمالا يه ترس درونى ، يه تعريف و باور غلط باعث شده اين احساس رو داشته باشى ….ديد و نگاهت رو عوض كن و باور خوبى در اين مورد بساز. روى اعتمادبنفست هم كار كن
شاید نقاشیت رو برای تایید گرفتن از دیگران میکشی چون خودت گفتی بچگی بدون هیچ چشم داشتی میکشیدم والان وقتی نقاشی میکشی نگران این هستی که نکنه نقاشیم مورد تایید نباشه یا شاید نقاشی رو میکشی برای یه عامل بیرونی واین حس از عدم اعتمادبه نفس میاد .هروقت که میخوای نقاشی بکشی یه عکس بچگی که خیلی دوسش داری رو کنارت بذارتصور کن وببین که داری کودکی خودت رو میبینی که داره با شوق وذوق نقاشی میکشه وتوام در کنارش داری نقاشی میکشی وبا شوقی که اون زمان داشتی بکش فقط برای لذت وعلاقه خودت نه هیچ دلیل بیرونی .فقط خودت ونقاشیت رو اولویت قرار بده وتا جایی که میتونی اعتمادبه نفست رو بالاتر ببر به مرور زمان میبینی که لذتت بیشتر میشه