صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › قطع رابطه با کل فامیل
- این موضوع 5 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 7 ماه پیش بدست
assssaal بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
15/دی/1400 در 12:43 #42184
assssaal
مشارکت کنندهسلام دوستان من متاسفانه یه مشکلی که دارم اینه که هر جا مهمونی دعوت میشیم همسرم یه بهانه ای میاره که نریم و نمیاد من قبلان اصلان یه همچین چیزی تو خانواده ام نداشتم برام تازگی داره علت از عزت نفسم هست ؟۵ساله ازدواج کردم از اول همین طوری بوده واقعان نمیدونم من در درونم چه ایرادی دارم که مدام داره برام تکرار میشه چه تمیرینی بهم کمک میکنه چون واقعان خسته شدم از اینکه دیگه با هیچ کس ارتباط ندارم
15/دی/1400 در 12:49 #46523ياسمين
مدیرسلام. بله ايشون آينهء درون خودته…. ببين كجا نگران قضاوت اطرافيان بودى ، كى خودتو دست كم گرفتى و چه موقع احساس ارزشمندى ت كمه كه اين خصوصيات رو در همسرت مى بينى
غير از اون مسئله ، خودت به تنهايى برنامه ريزى كن و منتظر شوهرت نباش. تو يه ادم مستقل و آزاد هستى پس به خودت بها بده و كارهايى رو كه دوست دارى انجام بده و با افرادى كه مناسبند معاشرت داشته باش.
وقتى تو تغيير كنى ، يا ايشون هم به ارتباط با بقيه علاقمند مى شه و يا مشكلى با اين روشى كه خودت به تنهايى مى رى نداره…15/دی/1400 در 18:36 #46524assssaal
مشارکت کنندهممنون یاسمین جون یعنی میگی من خودم تنهایی پاشم برم همه ی مهمونی هارو؟اخه یه بار این کارو کردم هر جا دعوت میشدم تنهایی میرفتم بدتر عزت نفسم اومده بود پایین وقتی میدیدم همه با همسراشون اومدن همه علت نیومدن همسرمو میپرسیدن بدتر حالم بد میشد حس خیلی بدی داشتم تصمیم گرفتم منم دیگه هیجا نرم ولی باز حالم خوب نیس حس بی ارزشی دارم
15/دی/1400 در 18:39 #46525ياسمين
مدیربله بايد تنهايى با خودت راحت باشى بنظر مياد خيلى وابستهء همسرتى… علت اينكه توى مهمونى ها حال ت بد مى شه اينه كه احساس ارزشمندى ندارى اگر روى اعتمادبنفس و عزت نفست كار كنى و خودت رو لايق و شايسته و توانا ببينى قطعا زندگى ت خيلى تغيير مى كنه …
15/دی/1400 در 18:48 #46526Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.به این رفتارش داری توجه میکنی دقیقا وقتی به چیزی توجه زیادی کنی اونو بیشتر میکنی در زندگیت.
چون حس نیاز میکنی که همسرت جوری باشه که تو میخوای و دقیقا برعکس میشه ورفتاری برخلاف انتظار تو انجام میده.
وعلتش در اصل حس بی ارزشی درونی خودته
اول توجهت رو از روی این رفتار شوهرت بردار.
دوم لیستی از خصوصیات خوبش رو بنویس وتوجهت رو بذار رو همونها وبابتش شکر گزاری کن.
سوم به همسرت کاری نداشته باش همینجوری بپذیرش ما نمیتونیم دیگران تغییر بدیم ما فقط با تغییر باورهامون وبالا بردن حس ارزشمندیمون میتونیم خودمون رو تغییر بدیم .
چهارم باور جدیدی جایگزین باور الانت کن وبنویسش وبذار جایی که چشمت بهش بخوره مثلا شوهرم خودش به من پیشنهاد مهمونی رفتن میده وجمله ای که بهت حس خوبی میده بنویس ودر ذهنت باهم مهمونی رفتن رو تصور کن حتی اگه نمیرید آن حس رو که رفتید وبهتون خوش گذشته مرور کن.
روی اعتمادبه نفست کار کن وبه خودت متمرکز شو با دوستات برو بیرون برو پیاده روی کتاب بخون خودتو سرگرم کن.15/دی/1400 در 21:46 #46528assssaal
مشارکت کنندهمرسی از دوستان تمام تلاشمو میکنم سپاس?
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.