• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست Fateme به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Fateme
    مسدود شده

سلام دوستان ممنونم ک بار ها جوابمو با بهترین پاسخ ها دادید امروز فهمیدم یه ترس از قضاوت شدن شدیدی در من هست ک ریشه در شنیدن وای مردم چی میگن داره مثلا الان ک نکن دختره چرا ازدواج نمیکنه یا تا کی باید مجرد بمونی در حالی که می‌دونم ریشه باید درمان بشه وگرنه همش تو تمام مراحل زندگی با من هست چ تو بعد ازدواج چ تو بچه دار شدن و واقعا وقتی این فکر ها میاد تو ذهنم تمام بدنم درد میگیره و. حالم رو واقعا بد می‌کنه نمی‌دونم باید چ کار کنم کاش توان کوچینگ گرفتن داشتم

ياسمين
    مدیر

سلام. علتش كم بودن اعتمادبنفس و عزت نفس هست. حتما ٦ فايل رايگان اعتمادبنفس رو بارها و بارها گوش كن

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.درد بدنت وحال بدت داره بهت آلارم میده که این زنجیره ی افکار منفی رو از باید یه جایی قطع کنی
    قدرتی که داری میدی به حرفا وقضاوتهای دیگران به خودت ودرونت بده.تو هرکاری کنی نمیتونی مطابق میل مردم رفتار کنی.هر کاری انجام بدی حتی اگه بهترین باشی اگه از قضاوت شدن بترسی مطمئنن آدمهایی همیشه هستن که قضاوت میکنن اما اگه خودت رو هرجوری که هستی با هر شکلی دوست داشته باشی وحس خوبی به خودت داشته باشی اتفاقا آدمها اصلا قضاوت نمیکنن وتورو هرجوری که باشی میپذیرن.
    پس اول مسئولیت خودت رو به گردن بگیر که من خودم با اعتماد به نفس پایینم باعث میشم همیشه ترس از حرف مردم داشته باشم پس ۶فایل اعتمادبه نفس حتما کمکت میکنه.
    دوم باید این احساس حقارت وبی ارزشی درونیت رو از بین ببری با گوش دادن به فایلها.دوست داشتن خودت واحترام گذاشتن به خودت و…..
    سوم اهمیتی به حرف هیچکس ندی وبرای خودت یه هدفی که دوست داری مشخص کنی وفقط به اون هدفت فکر کنی وتوجهت رو از این موضوع برداری وبذاری روی چیزهایی که دوست داری.
    چهارم زندگی کردن در لحظه ی حال هست و فقط به الانت فکر کن به این فکر کن که فقط هرلحظه باید شاد باشی وحالت رو خوب نگه داری
    ودر آخر فایل رایگان من سبک زندگی خودم را دارم رو خیلی گوش بده.

Fateme
    مسدود شده

یه دنیا ازتون ممنونم ???

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.