در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    مریم زارعی
    مشارکت کننده

ممنون سلام خول من دارم رو خودم کار میکنم و مرتب فایل گوش میکنم حس خوبی دارم اما ی رفتار بدی ک ر مورو خودم جدیدا داره آزارم میده و متوجه شدم اینه که من زود قضاوت میکنم در مورد بقیه و این رفتارم رو دوست دارم اصلاحش کنم میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

ياسمين
    مدیر

سلام. طبيعيه همين كه بهش اگاه هستى و مى دونى درست نيست خوبه. به مرور زمان بهتر مى شى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.هر زمان که فهمیدی میخوای قضاوت کنی مدام با خودت دو کلمه ی طلایی به من چه ،به تو چه رو تکرارکن

وآگاهانه توجهت رو بذار رو چیزی که از اون قضاوت کردن فاصله بگیری.

مریم زارعی
    مشارکت کننده

پس باید خیلی بهش توجه نکنم تا کمرنگ تر بشه به مرور زمان …ممنون یاسمین عزیزم ک همیشه وقت میزاری و سوالامو جواب میدی ?????

مریم زارعی
    مشارکت کننده

در مورد اون حجم از خشم و عصبانیتی که درون من هست میشه گفت بخاطر دوران کودکی من بوده باشه چون من دوران کودکی یادمه ک پدرم خیلی همیشه عصبانی میشدن زود و از کوره در میرفتن و با مادرم خیلی دعوا می‌کرد و حتی به کتک هم ختم میشد و اصلا نمیتونست خودشو کنترل کنه و همین الان هم بازم خیلی زود عصبانی میشن ….و من الان به این نتیجه رسیدم ک علت این همه خشم و عصبانیتم میتونه علاوه بر کمبود اعتماد بنفس ….دوره‌ی کودکی منم باشه ک نا خود آگاه روی من اثر منفی گذاشته و حالا کن نا خود آگاه برای پسرم عصبانی میشم ‌ خیلی دلم میخواد بتونم آروم تر باشم حداقل در برابر پسرم .ممنونم ازت یاسمین عزیزم

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.